To je to što me zanima!

Bolt veći i od Carla Lewisa: Želim nastaviti s dominacijom

Pobjedom u nedjeljnoj štafeti 4X100 m Bolt je osvojio osmo zlato čime je s još dva srebra postao najtrofejniji atletičar u povijesti SP-a. Nadmašio je Lewisa i Felix
Vidi originalni članak

Usain Bolt u nedjelju navečer stigao je i do trećeg zlata na Svjetskom atletskom prvenstvu u Moskvi slavivši s Jamajkom u štafetnoj utrci na 4X100 metara.

No za razliku od prethodne dvije na 100 i 200 metara, jučerašnjom je najbrži čovjek na svijetu ispisao povijest postavši najuspješniji atletičar u povijesti Svjetskih prvenstva. Bolt je došao do jubilarne desete medalje i do osmog zlata čime se po tom kriteriju izjednačio s Carlom Lewisom i Allyson Felix, ali ih je oboje nadmašio jer uz osam zlata ima i dva srebra, za razliku od njih koji imaju po jedno srebro i broncu.

Bolt, koji je nakon Olimpijskih igara 2008. i 2012. godine ponovio trostruki naslov, najavio je da na ovome ne misli stati.

- Ovo je sjajno, želim nastaviti s dominacijom naporno radeći. Želim nastaviti biti najbolji - rekao je Bolt, za kojeg se šuška da bi krajem sezone mogao uzeti jednogodišnju pauzu od trčanja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • adrijana_volim_te 20.08.2013.

    Dajte manite se supljih prica, neka drzava plati nase trkace, recimo plati im po 200 tisuca Eura za prvo mjesto i vidjet ce te onda gdje je Bolt, bio bi mozda 3 ili 4 u svakoj utrci na 100,200 i u stafeti!

  • JuricaTkalec 19.08.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo Vas da pišete s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP

  • user_129676 19.08.2013.

    da je indijanac zvali bi ga Brzi Konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare