To je to što me zanima!

Bolton igraču oduzeo mobitel jer je postao ovisan o Twitteru

To graniči s opsesijom s Twitterom i Facebookom i svim ostalima stvarima, s kojima se klinci susreću, rekao je menadžer Boltona o problematičnom Sordellu
Vidi originalni članak

Korištenje društvenih mreža poput Facebooka i Twittera postala je uobičajena stvar za sportaše, koji svoje pratitelje informiraju o svojim aktivnostima, no u slučaju jednog nogometaša stvar se otela kontroli.

Napadač Boltona Marvin Sordell (21) postao je 'rob' Twittera te je njegova ovisnost o tvitanju uzela toliko maha da su se u klubu morali odlučili za radikalan potez - zaplijena mobitela!

Engleski drugoligaš oduzeo mu je uređaj kako bi se više usmjerio na svoju igru nego na angažman na društvenim mrežama.

- Bilo je nekoliko sitnih problema oko njegovog tvitanja. To graniči s opsesijom s Twitterom i Facebookom i svim ostalima stvarima, s kojima se klinci susreću. Pokušavamo riješiti Marvinov problem oduzimanjem mobitela - rekao je menadžer Dougie Freedman, koji ne smatra da će Sordella ovaj problem stajati mjesta u klubu:

- Nikad nismo imali problema s njim na terenu. Jako dobro radi na treningu te je fizički spreman. Samo mu trebamo pomoći da se smiri oko aktivnosti izvan terena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • StjepanCR7 09.01.2013.

    Hahaha oduzme mu mobitel ko djetetu od 8 godina.:P Al stvarno ljudi provode previše vremena na tom ok je imat sve to al opet tak puno..

  • iguodala9 08.01.2013.

    Bolton nije premierligaš

  • MarekHamšikk 08.01.2013.

    Haha, koji potez..... Sad če jadan morat žicat suigrače pod poluvremenom, da napiše koji je rez na twitu :D Baš mi ga je žao.. Nema para za drugi :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare