To je to što me zanima!

Boltov trener: Usain bi na svom vrhuncu trebao biti 2012.

Ništa dosad viđeno od Usaina Bolta, jednoga od najvećih sprintera svih vremena i aktualnoga trostrukog rekordera, nije bilo blizu njegovih limita, misli njegov trener
Vidi originalni članak

Budu li svi uvjeti ispunjeni do savršenosti, mislim da Usain može nastaviti poboljšavati svoje atletske sposobnosti. Mislim da su pred njim još dvije godine razvijanja do punog ispunjenja svih potencijala. Na vrhuncu bi karijere trebao biti tek 2012. godine, rekao je trener Glen Mills o svom 24-godišnjem štićeniku dodavši:

- Dosezanje vrhunca 2012. godine ono je čemu se nadamo. Olimpijske igre? Bude li u Londonu tih dana toplo kao što je obično na Jamajci, bit će dobro. Takva bi nam klima mogla pomoći u postizanju ciljeva koje imamo.

Bolt, vlasnik najboljih vremena na stotinu (9.58 sekundi) i dvije stotine (19.19) metara, trenutačno je u programu treninga za novu sezonu. Uskoro, još tijekom zime, počet će se natjecati u utrkama na 400 metara te u štafetama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BlackRonsky 18.12.2010.

    bolt je cudo, al tesko da ce bit bolji..poceo je on polako partijat, cugica, pljugica..zna se kamo to ide..vjerojatno nece nitko rusit rekord jedno 50ak godina..

  • klcboy 18.12.2010.

    treba jos samo start popraviti i ide ispod 9.50

  • johnny_1 17.12.2010.

    ma koji qrc i ovako ih prca ,ma prvi bi bio i da skakuce na jednoj nozi do cilja :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare