To je to što me zanima!

'Bomba' Acostyja! Pogledajte golčinu koju je zabio Dinamu

Dinamo je bio bolji prvih 35 minuta, napadao je i prijetio, Rijeka nakon pokušaja i stative u drugoj minuti nije imala pravu priliku. No, onda se ukazao Acosty i bombetinom skinuo paučinu u golu Livakovića
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama desetkovani su dočekali Rijeku, a kao da nevoljama nije bilo kraja nakon 20 minuta susreta teren je napustio Ante Ćorić. Umjesto njega ušao je član Dinama II Neven Đurasek tako da su 'modri' u tim trenucima imali čak trojicu igrača na travnjaku iz svojeg B sastava (Muhar i Gabriel).

GOLČINA ACOSTYJA Rijeka nakon 2829 dana dobila Dinamo na Maksimiru u HNL-u

Dinamo je bio bolji prvih 35 minuta, napadao je i prijetio, Rijeka nakon pokušaja i stative u drugoj minuti nije imala pravu priliku. No, onda se u 39. minuti ukazao Acosty i bombetinom skinuo paučinu u golu Livakovića.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Riječani su baš u pravom trenutku zabili gol pošto se bližio kraj prvog poluvremena i nakon ove nenadane čarolije šokirali Dinamo. Acosty doslovno nije imao drugog rješenja pa je potegnuo 'kud koji, mili moji' i fantastično pogodio za vodstvo momčadi Matjaža Keka.

RIJEČI TRENERA Jurčević: Pa mi smo igrali s debitantima i dominirali smo

Taj je gol bio jedini na derbiju, Rijeka je slavila 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 29.04.2018.

    pušten gol,ocigledno :-P

  • 1911 28.04.2018.

    Ljevakovic malo pridrijemao na golu

  • Vlad 28.04.2018.

    Navijači i simpatizeri čine klub. Uzalud Dinamu osvojena prvenstva kad radi nekoliko likova koji su prisvojili klub stadion zjapi prazan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare