To je to što me zanima!

Senzacija! Mourinho je osobno stigao u Zagreb po Perišića!

Jose Mourinho navodno je iskoristio reprezentativnu pauzu kako bi finiširao transfer Ivana Perišića u Manchester United. Jose je, prema pisanju Suna, stigao u Zagreb kako bi osigurao dolazak Hrvata u United
Vidi originalni članak

Iako se posljednjih dana pisalo kako je Liverpool poveo u utrci Engleza za Ivanom Perišićem, čini se kako je došlo do preokreta koji će rezultirati konačnim dogovorom u idućih nekoliko sati.

Engleski Sun najavio je bombu koja će eksplodirati puno prije početka ljetnog prijelaznog roka - Jose Mourinho stigao je u Zagreb kako bi finiširao transfer Ivana Perišića u Manchester United! A prema našim informacijama Mourinho je sletio u Zagreb danas nešto poslije 11 sati.

Čovjek koji Joseu pomaže u ovom transferu je njegov dobar prijatelj Predrag Mijatović, čovjek koji je ostao u sjajnim odnosima s Mourinhom nakon odlaska iz Reala. Dođe li Perišić doista u United, postat će prvi hrvatski nogometaš u ovom slavnom engleskom klubu.

Prema pisanju Engleza, Manchester će Interu platiti oko 40 milijuna eura za hrvatskog nogometaša, a razlog zašto se Portugalac požurio dovršiti transfer je obnovljeno zanimanje Chelseaja, Liverpoola, Arsenala... Navode kako je i sam Perišić nedavno rekao da je mislima već u Unitedu, a navodno menadžeri Pini Zahavi i Fali Ramadani već neko vrijeme rade na tom transferu.

Dogovori li Jose transfer u idućih nekoliko dana, Ivan će postati prvo pojačanje Uniteda u ljetnom prijelaznom roku za koji stručnjaci predviđaju da će biti jako prometan na Old Traffordu. Iz kluba navodno odlaze Rooney, Fellaini, a uz Perišića, velika je Mourinhova želja i Antoine Griezmann.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza za Goal su rekli da Portugalac nije preko njih stigao na utakmicu.

>> TOP LISTA: Najveći hrvatski transferi u povijesti

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Seattle 24.03.2017.

    nekako mi se ne svida to, u unitedu igraci kao da propadaju ili bar stagniraju, posebno krila, npr. depay, martial i prije di maria

  • Gaius_Julius 24.03.2017.

    Nije mi samo jasno kako je on dosao po Perisica kad je Perisic pod ugovorom sa Interom i ne smije pregovarati s nikim bez dozvole Intera, a da je Inter dao dozvolu vec bi to svi znali. Takodjer, nije ga dosao niti gledati protiv Ukrajine jer covjek ne igra :D Cudno...

  • El Tractor 24.03.2017.

    Ako želi ići sritno maestro, 40-ak milijuna nije mala stvar, ali treba barem navući do 50-ak milijuna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare