To je to što me zanima!

Bomba iz Madrida! Marca: Sve je gotovo, Hazard stiže u Real

Belgijska zvijezda potpisat će ugovor u transferu koji bi trebao iznositi 100 milijuna eura, a Madrid će mu biti dom idućih šest sezona koliko će Hazard potpisati s Realom
Vidi originalni članak

Real Madrid je sve dogovorio s Chelseajem, Eden Hazard je već otprije pristao i dogovorio uvjete te će uskoro postati igrač 'kraljeva', piše u današnjem izdanju španjolska Marca i navodi da je posao praktički gotov.

Iako već mjesecima traju pregovori i medijske špekulacije oko prelaska ponajboljeg igrača Premier lige u redove najtrofejnijeg svjetskog kluba, Marca navodi da je sada priči kraj.

Također, dovođenje Edena Hazarda bilo je i jedno od uvjeta Zinedinea Zidanea prilikom dogovaranja povratka na klupu slavnog španjolskog kluba.

Belgijska zvijezda potpisat će ugovor u transferu koji bi trebao iznositi oko 100 milijuna eura premda je Chelsea donedavno tražio vrtoglavih 200 milijuna, a Madrid će mu biti dom idućih šest sezona koliko će Hazard potpisati s Realom.

Akomodacija je već počela, a krilni napadač uskoro će potražiti i pogledati luksuzne vile te odabrati u kojoj će živjeti jednom kada stigne u španjolsku La ligu.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Imperius 09.04.2019.

    ako je istina, bolje pojačanje u ovom trenutku nisu mogli potpisati, najbolji igrač SP-a, odličan s loptom, i formiran za razliku od ovih wunderkindova, kamo sreće da je došao u barcu...

  • 07.04.2019.

    Sta kazu navijaci Barcelone?

  • mestar 07.04.2019.

    He, he, mozda jest ali ne za 100 m milja. Pametno od Abramovica bolje bi bilo i za100 nego 0 2020.

Komentiraj...
Vidi sve komentare