To je to što me zanima!

Veliko pojačanje na Maksimiru: Dinamo doveo Petra Bočkaja!

Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagrebu, napisao je hrvatski prvak uz video iz automobila u kojem svira pjesma 'Moja košulja plava'. U tome automobilu bio je Petar Bočkaj
Vidi originalni članak

Bila je to turbulentna jesen, puno uspona i padova, ali Dinamo će na kraju 2021. godinu završiti na onoj poziciji koju su navijači i očekivali. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su jesenski dio sezone završili na prvom mjestu u prvenstvu, igrači su već neko vrijeme na zasluženom odmoru uoči nastavka sezone gdje ih čeka susret protiv Seville u Europskoj ligi te borba za naslov u nikad neizvjesnijoj sezoni HNL-a. A dok se oni odmaraju, pred novim trenerom Željkom Kopićem su pune ruke posla.

Neki igrači su na izlaznim vratima, nekima je status upitan, a treba i pojačati momčad. To su slatke brige o kojima razmišljaju navijači. Tko dolazi na Maksimir, pitaju se navijači, a Dinamo im je zagolicao maštu objavivši videozapis na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

- Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagrebu - napisao je hrvatski prvak uz video iz automobila u kojem svira pjesma 'Moja košulja plava'.

A tko je u pitanju, moglo se saznati pogledom na ekran u automobilu. Vidljivo piše 'Petar Bočkaj'. Ubrzo je i sam klub objavio kako je ponajbolji igrač Osijeka novi član hrvatskog prvaka!

- Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci - rekao je Petar Bočkaj (25) po potpisu višegodišnjeg ugovora za Dinamo.

Bočkaj se preporodio otkako je u Osijek došao Nenad Bjelica. Ustalio se na poziciji lijevog beka i postao jedan od najboljih igrača lige.

U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Hrvatski Telekom Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asistencija, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme. Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

U Osijeku je došao prije četiri godine iz Lokomotive te vrlo brzo postao jedan od najboljih igrača. Odigrao je 149 utakmica uz 24 gola i 29 asistencija. Prije toga igrao je za Lokomotivu i Inter Zaprešić.

Nije poznata cifra za koju je Pero Bombardero došao na Maksimiru, ali Dinamo je svakako dobio veliko pojačanje za nastavak sezone i to pogotovo za kritičnu poziciju lijevog beka koju je većinom pokrivao veznjak Bartol Franjić. Na Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura. Nagađa se kako je riječ o dva milijuna eura. 

U nogometnom prostoru pojavile su se i glasine kako će neki nogometaši 'modrih' otići u Osijek, ali kako doznajemo, od toga zasad nema ništa. 

S druge strane, Osijek je ostao bez ponajboljeg igrača, a trener Nenad Bjelica morat će smisliti kako nadoknaditi odlazak takvog majstora. Kako god, čeka nas zanimljiv nastavak sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • nokia8 25.12.2021.

    I posle neko kaze da nisu filijala dinama. Pa ovo je bas providno!

  • Dajkula03 25.12.2021.

    jebeno pojačanje moš mislit

  • baba strumpf 25.12.2021.

    Alo nema ljubavi, samo novac i novac ukoliko Pero nastavi još boljim igrama ode on i iz Dinamo brzo to je život borba i samo borba

Komentiraj...
Vidi sve komentare