Obavijesti

Sport

Komentari 404

Veliko pojačanje na Maksimiru: Dinamo doveo Petra Bočkaja!

Veliko pojačanje na Maksimiru: Dinamo doveo Petra Bočkaja!

Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagrebu, napisao je hrvatski prvak uz video iz automobila u kojem svira pjesma 'Moja košulja plava'. U tome automobilu bio je Petar Bočkaj

VIDEO

Bila je to turbulentna jesen, puno uspona i padova, ali Dinamo će na kraju 2021. godinu završiti na onoj poziciji koju su navijači i očekivali. 

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

'Modri' su jesenski dio sezone završili na prvom mjestu u prvenstvu, igrači su već neko vrijeme na zasluženom odmoru uoči nastavka sezone gdje ih čeka susret protiv Seville u Europskoj ligi te borba za naslov u nikad neizvjesnijoj sezoni HNL-a. A dok se oni odmaraju, pred novim trenerom Željkom Kopićem su pune ruke posla.

Neki igrači su na izlaznim vratima, nekima je status upitan, a treba i pojačati momčad. To su slatke brige o kojima razmišljaju navijači. Tko dolazi na Maksimir, pitaju se navijači, a Dinamo im je zagolicao maštu objavivši videozapis na društvenim mrežama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagrebu - napisao je hrvatski prvak uz video iz automobila u kojem svira pjesma 'Moja košulja plava'.

A tko je u pitanju, moglo se saznati pogledom na ekran u automobilu. Vidljivo piše 'Petar Bočkaj'. Ubrzo je i sam klub objavio kako je ponajbolji igrač Osijeka novi član hrvatskog prvaka!

- Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci - rekao je Petar Bočkaj (25) po potpisu višegodišnjeg ugovora za Dinamo.

Bočkaj se preporodio otkako je u Osijek došao Nenad Bjelica. Ustalio se na poziciji lijevog beka i postao jedan od najboljih igrača lige.

U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Hrvatski Telekom Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asistencija, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme. Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

U 13. kolu HNL-a sastali su se NK Osijek i NK Hrvatski dragovoljac

U Osijeku je došao prije četiri godine iz Lokomotive te vrlo brzo postao jedan od najboljih igrača. Odigrao je 149 utakmica uz 24 gola i 29 asistencija. Prije toga igrao je za Lokomotivu i Inter Zaprešić.

Nije poznata cifra za koju je Pero Bombardero došao na Maksimiru, ali Dinamo je svakako dobio veliko pojačanje za nastavak sezone i to pogotovo za kritičnu poziciju lijevog beka koju je većinom pokrivao veznjak Bartol Franjić. Na Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura. Nagađa se kako je riječ o dva milijuna eura. 

U nogometnom prostoru pojavile su se i glasine kako će neki nogometaši 'modrih' otići u Osijek, ali kako doznajemo, od toga zasad nema ništa. 

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige

S druge strane, Osijek je ostao bez ponajboljeg igrača, a trener Nenad Bjelica morat će smisliti kako nadoknaditi odlazak takvog majstora. Kako god, čeka nas zanimljiv nastavak sezone. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 404
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram