To je to što me zanima!

Bonačić ga otpisao u Varaždinu: Lisakovič otišao u Ćorlukin klub

Mladi Bjelorus Vitalij Lisakovič (22) za milijun je eura postao suigrač Vedrana Ćorluke u moskovskom Lokomotivu! Tamo je otišao iz Šahtar Soligorska, a kod nas je igrao za Dinamo, Rudeš i Varaždin
Vidi originalni članak

U Varaždinu je tad bio trener Luka Bonačić, a Vitalij Lisakovič (22) došao je na stadion Varteksa kao pojačanje u napadačkom redu. No, osebujni Bjelorus nije se najbolje snašao, još je bio samo zaigrani mladić na terenu i izvan njega, a takvog ga šjor Luka koji je trener starog kova, nije mogao trpjeti. 

Na utakmici protiv Istre (1-0) bio je jedan od heroja. Na lijevoj je strani napravio dar-mar, odlučio se za nekoliko atraktivnih driblinga te je izgledalo kao da se previše zaigrao, ali nabacio je kirurški precizno na glavu kapetana Leona Benka koji je tad zabio za pobjedu na Bonačićevom debiju na klupi Varaždina. Međutim, već je na sljedećoj utakmici dobio crveni karton te se još malo zadržao u Varaždinu nakon čega se vratio u Bjelorusiju.

TRANSFERI UŽIVO Ništa od Bašića, Napoli je uzeo Bakayoka, Foyth u Villarrealu

I tamo je eksplodirao. Zabio je 11 golova u 22 utakmice, asistirao je šest puta i postao standardni bjeloruski reprezentativac. Također, prije dvije je godine došao na posudbu u drugu momčad Dinama gdje se zadržao četiri mjeseca, a nakon toga je još pola godine bio u Rudešu, da bi se preko Varaždina vratio u matični Soligorsk.

Nakon tri posudbe u HNL-u, za milijun je eura prešao u redove Lokomotiva iz Moskve gdje će biti suigrač našem Vedranu Ćorluki.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barcelona17 08.08.2020.

    bonacic je veliki trener... prva zagrebacka limit...i to ako mu neko sredi... a kako se odnosi prema kolegama to necu komentirat...iz pouzdanih informacija

  • dobar dan 333 08.08.2020.

    Bonacic je bas trener...za 1.zupanijske

Komentiraj...
Vidi sve komentare