To je to što me zanima!

Boniek: Mislim da Uefa danas neće donijeti konačnu odluku

U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke, ali Uefa ne može donijeti konačnu odluku nego samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi, kaže veliki Zbigniew Boniek
Vidi originalni članak

Predsjednik Poljskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe, Zbigniew Boniek, priznao je kako se UEFA suočava s neizvjesnim vremenima i kako neće moći donijeti 'konačnu odluku' na današnjem sastanku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uefa će danas održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55 zemalja na kojoj će se raspravljati o sudbini Eura 2020 koji bi se ovoga ljeta trebao održati u 12 gradova u 12 zemalja, ali i o nastavku Lige prvaka, Europske lige i nacionalnih prvenstava.

- Uefa ne može donijeti konačnu odluku! Možemo samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi - kazala je novinarima poljska nogometna legenda.

- Nažalost, sve je moguće. U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke-  dodao je Boniek.

VELIKA KONFERENCIJA UEFE Danas pada odluka! Kad će biti Euro i kako će završiti sezona?

Uefa će danas održati konferenciju s čelnicima nogometnih saveza, Europskim udruženjem klubova (ECA), te predstavnicima europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije novog koronavirusa.

Europsko prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godine utakmicom između Turske i Italije u Rimu, a finale je 12. srpnja u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dr.Gonzo. 17.03.2020.

    Nadam se kako ce odgoditi Euro i resetirati sve lige. To bi bilo najsigurnije i najpostenije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare