To je to što me zanima!

Bonucci i Chiellini drže katedru na Harvardu 'kako se braniti'

Manchester United u zadnjih 13 utakmica ima četiri domaća poraza, isto koliko i u 81 utakmici prije toga! Juventus je slavio na Old Traffordu u Ligi prvaka, a Mourinho ovaj put nije tražio alibije za poraz
Vidi originalni članak

Velika je razlika između Juventusa i nas, u kvaliteti, stabilnosti i iskustvu. Znali smo nakon prvog kola da ćemo se boriti s Valencijom za drugo mjesto, rekao je Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda nakon 1-0 poraza na Old Traffordu.

CR7, MOŽE FOTKA? Jedan ga htio dotaknuti, drugi dobio selfie: Ronaldo im je sve

Juventus je slavio golom Paula Dybale 1-0, ali mogao je napuniti mrežu Manchester Uniteda do vrha. Bila je to dominacija Stare dame koju je možda najbolje opisao dvojac bivši igrača Uniteda, danas stručni komentatori Rio Ferdinand i Paul Scholes:

- Muškarci protiv dječaka... Eto, to je bio komentar legendarnog dvojca.

MAN. UNITED-JUVENTUS: 0-1 Dybala srušio United, čudesni De Gea spašavao od debakla...

I baš je tako izgledalo, United je napucavao loptu i nešto pokušavao, ali u prvom poluvremenu veća je šansa bila da će golman Juventusa dobiti upalu pluća od stajanja na hladnoći nego da neka lopta završi iza njegovih leđa.

- Teško je, Juventus ima Bouccija i Chiellinija koji mogu držati katedru na Harvardu kako se braniti. Fantastični su, apsolutno fantastični - rekao je Mourinho, koji je s Manchester Unitedom doživio četvrti domaći poraz u zadnjih 13 utakmica.

'Navijači Juvea me očito ne vole'

Usporedbe radi, isti broj domaćih poraza United je imao u 81 utakmici prije toga.

- Nismo imali Fellainija i Sancheza kako bismo pokušali okrenuti tijek utakmice, što smo napravili puno puta prije - pokušao je naći opravdanje Mourinho.

U posljednjim minutama utakmice okrenuo se prema navijačima Juventusa koji su mu nešto dobacivali i pokazao im gestom broj tri. 

- Očito me ne vole, njima je najteži trenutak bio kad sam s Interom osvojio trostruku krunu. Ali igrači i članovi stožera bili su korektni - rekao je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Gademz_1 24.10.2018.

    Man Utd ima dobre igrače, tako da lik sere. Kao od pocetka je znao da ce se borit sa valenciom za 2??? Wtf pa ne vodis zvezdu, vodi man utd sa jeb igracima

  • 24.10.2018.

    Chiellini ima ono sto Bonucci nece nikad imati -muda. Giorgio bi stavio glavu tamo gdje Bonny nikad nece niti nogu. Jednostavno Chiellini je srcan i borben igrac i po tko zna koji put dokaz da manjak kvalitete mozes nadoknaditi sa radom i borbom na terenu. Nema nogu Bonuccia, nema elegantnost Thiaga Silve, nema brzinu Varana, ne zabija kao Ramos ali je zato Chiellini majstor svog zanata. U nicemu nije najbolji ali je najveci borac. Kapa do poda Giorgiu...

  • Pošten ko političar 24.10.2018.

    Iz Uniteda su napravili sprdačinu onog trena kad je otišo legendarni Sir Alex Ferguson. Od kad njega nema, United je za dvije klase slabiji klub. A kakav je to klub bio prije jedno 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare