To je to što me zanima!

Borati face Divlje lige: Oni gube, ali koga za to briga!

Vaterpolisti Berdove Ville ponovno su apsolutno najveća atrakcija dubrovačke vaterpolske “Divlje lige”. Gledatelji su se opet “valjali od smijeha”...
Vidi originalni članak

Njima je vaterpolska Divlja liga u Dubrovniku oduvijek bila sve, samo ne sport. Kad su se igrači Berdove Ville pojavili na igralištu plaže Copacabane, svi su se počeli “valjati od smijeha”. Svi do jednog bili su odjeveni u zelene kupaće kostime po uzoru na slavnog kazahstanskog novinara Borata. A takav “spektakl” priređuju iz godine u godinu. Jedne su godine, umjesto u kupaćim gaćicama, igrali u pelenama. Druge su odjenuli ženske kupaće kostime iz 60-ih godina, zatim jednom imali samo kolutove za neplivače  oko struka... Dečki svake godine imaju novu ideju i svaki put kad se pojave oduševe sve oko sebe.
Što se tiče samog vaterpola, tu im baš i ne ide. U deset godina, koliko nastupaju u vaterpolskoj Divljoj ligi, nikad ni jednu momčad nisu uspjeli pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • john88 19.07.2009.

    svima je guza bijela! hehe ako ovo mogu, nek se barem guzu sunčaju! vrlo smiješno!

  • andrenulapet 19.07.2009.

    Dečki su mrkli mrak. a tebi "zrnr" ako ovo "lično" ne paše idi bre tamo gde će da ti odgovara. U Hrvatskoj ti može jedino ne pasati "osobno".

  • zmr 19.07.2009.

    Meni licno ovo je odvratno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare