To je to što me zanima!

Naš zlatni olimpijac borio se s covidom: Povraćao sam, davali su mi i kisik. Nije ovo bezazleno

Počelo je sve prije sada već tri tjedna. Nakon prvih simptoma otišao sam se testirati tri dana kasnije i test na korona virus bio mi je pozitivan. Tada je sve krenulo, povraćanje, kašalj, opisao je legendarni vaterpolist Samir Barač svoju borbu s korona virusom
Vidi originalni članak

Korona virus i dalje udara i ne pita. Od posljedica se, nažalost, prije nekoliko dana nije izvukao Otto Barić i nitko ne zna dokad će ti zli brojači raditi.

Ozbiljne je teškoće od istog prošao - i još uvijek - Samir Barač (47), naš legendarni vaterpolist, olimpijski prvak iz Londona, štoviše, kapetan te reprezentacije, svjetski iz Melbournea i europski iz Zagreba... 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska vaterpolska reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još uvijek nisam dobro, nedostaje mi zraka dok pričam, pa ako može kratko - javio nam se, odmah smo i sami primijetili, danas predsjednik Primorja i član Upravnog odbora Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Dapače, najkraće moguće...

- Počelo je sve prije sada već tri tjedna. Nakon prvih simptoma otišao sam se testirati tri dana kasnije i test na korona virus bio mi je pozitivan. Tada je sve krenulo, povraćanje, kašalj...

I sve se zakompliciralo.

- Zbog upale pluća morali su me hospitalizirati. Bio sam ukupno šest dana u bolnici, čak i primao kisik.

Bolnica je, srećom, prošlost, ali i korona virus.

- Nisam više pozitivan, da, ali i dalje sam u izolaciji, na antibioticima. Rekli su liječnici da bi trebalo sada sve ići prema boljem.

 I vi ste svojim, nažalost, primjerom, još jedna opomena svima da nema igre.

- Nije bezazlena stvar, nikako. Širi se, trebamo poštivati mjere i raditi na imunitetu. Zdravlje ne smijemo zanemariti - završna je i najbitnija poruka hrvatskog vaterpolskog i sportskog odličnika.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Le...Go... 15.12.2020.

    Evo npr. ja za razliku od tebe pušim, popijem pivu dvije dnevno i nije mi ništa osim grlobolje bilo.

  • 15.12.2020.

    Evo ovako :Ja i jos 4 kolega zarazili se istoga dana na istom radnom mjestu. Ja sam od njih fizicki najjaci i sportski najaktivniji. Ne pijem, ne pusim, zdravo se hranim i najmladji sam. Svi su se vec izljecili, neki su i bez simptoma dok sam ja sa druge strane jos uvjek bolestan nakon 10 dana, iscrpljen, slomljen, temp. groznica, kasalj.. Muka nevidjena.. Molim Boga da vise zavrsi i da naravno da nije zajebancija svako reagira drugacije! Pazite se i slusajte stozer a ne teoreticare i konje!

  • Yugonostalgicar 15.12.2020.

    i samire kolko si dobio za intervju 100 , 200 kn ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare