To je to što me zanima!

Borba stoljeća: Money se vraća iz mirovine zbog McGregora

Ukoliko se borba uistinu održi, to će biti iz razloga što je dosad neporaženi, ali i umirovljeni Mayweather isprovociran komentarima UFC borca iz Irske
Vidi originalni članak

Kad je Conor 'Notorious' McGregor poslije borbe s Nateom Diazom održane u ožujku, prozvao Flyoda Mayweathera izjavom: 'Dođi k meni!', nije mogao ni sanjati da će mu se otvoriti šansa za potencijalno najšokantniju borbu u boksačkoj povijesti.

Las Vegas trebao bi ugostiti boksački spektakl, izvještava The Sun, dok bi Mayweather trebao zaraditi preko 120 milijuna eura. McGregoru bi trebalo pripasti oko 15 milijuna.

Ukoliko se borba uistinu održi, to će biti iz razloga što je dosad neporaženi, ali i umirovljeni 'Money' Mayweather isprovociran komentarima inače UFC borca iz Irske koji mu je poručio da će ga razbiti u 30 sekundi. Jedan od najboljih boksača svih vremena to mu neće zaboraviti, motiviran namjerom da mu dokaže suprotno.

Iako je u početku rekao da izjave McGregora ne uzima za ozbiljno, čini se kako se predomislio...
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • badr hari 07.05.2016.

    nije ni lud ovaj mcgregor , 15 miliona! To do kraja Ufc karijere ne bi zaradio

  • Paul_George_13 07.05.2016.

    hahahah McDonalds bi boksao s jednim od tehnicki najpotkovanijih boksaca ikada... Bjezi muho jedna odvratna, lako je bilo sa Poirierom i Siverom.. Brisi kretenu lajavi

  • asterixxxxx 06.05.2016.

    svaka najavljivana borba, borba stoljeca😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺

Komentiraj...
Vidi sve komentare