To je to što me zanima!

Istra velikim preokretom došla na koračić do ostanka u HNL-u

Završila je prva utakmica doigravanja za 1. HNL, a Istra je velikim preokretom slavila 3-1. Poveo je Varaždin već u 10. minuti preko Drožđeka, a onda su Puljani ubacili u brzinu više
Vidi originalni članak

Istra i Varaždin odigrali su svoju prvu utakmicu doigravanja za 1. HNL. Iako je Istra od prve minute u potpunosti preuzela posjed lopte, Varaždinci su bili ti koji su stvarali prilike. 

Već u 10. minuti je Drožđek zabio za 1-0 nakon asistencije Sačera. Nakon toga gola gosti su se povukli te vrebali novu priliku za gol iz kontranapada za koje Puljani nisu imali lijeka.

Do kraja prvog dijela su mreže mirovale, a Varaždinci su imali par vrlo lijepih prilika za povećanje vodstva, no falilo je ono malo sreće i znanja u završnici. Dva puta su pogađali okvir gola. 

Odmah nakon početka drugog dijela Istra je ubacila u brzinu više i krenula na sve ili ništa, a to im se isplatilo već u 55. minuti kada je Golubar pogodio u vlastitu mrežu. 

DOIGRAVANJE ZA 1. HNL Bitka za HNL status: Varaždin je u formi, Istra misli da je jača

Na drugi gol domaći navijači nisu dugo čekali i već u 64. minuti je Vojnović zabio nakon lijepe asistencije Ottochiana, koji je u igru ušao na početku drugog dijela umjesto Antunovića.

Na samom kraju utakmice Goran Roce je stavio točku na i prekrasnim udarcem glavom kojim je svladao golmana Varaždina te donio svojoj momčadi vrlo važnu pobjedu u ovom doigravanju. 

Uzvrat je u Varaždinu 2.lipnja u 19:00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Damirpula35 31.05.2018.

    Varazdinu je mjesto i dalje u drugoj ligi kao i rudes i slicne smijesne ekipe koje bi trebale u drugu ligu.forza istra..

  • ivancrovu 30.05.2018.

    prelaz lagnica

  • POTPEC 30.05.2018.

    Čestitke Istri na pobjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare