To je to što me zanima!

Borba za španjolski Superkup: Barca s Messijem na Atletico

Nije dobra situacija za nas nakon prve utakmice, na Nou Campu moramo ići po pobjedu, a ja se nadam kako ćemo to i napraviti, rekao je trener Atletica Simeone
Vidi originalni članak

Barcelona i Atletico večeras na Nou Campu love prvi trofej u sezoni, španjolski Superkup. Nakon 1-1 iz prve utakmice na Vicente Calderonu, Katalonci su favoriti, a odlična vijest za njih je i povratak Lionela Messija.

Argentinac je zbog ozljede zadobivene u prvoj utakmici Superkupa propustio gostovanje kod Malage, ali večeras bi trebao igrati od prve minute. Upitno je hoće li uz njega zaigrati i Brazilac Neymar.

- Ja imam obvezu paziti na sve igrače u momčadi. Neymar je mlad igrač, te sigurno ima kvalitetu i želju. Moja je želja da u Barceloni bude 10 ili 12 godina, a ne da riješi probleme u jednoj ili dvije utakmice. Radim ono što je najbolje za njega - rekao je trener Barce 'Tata' Martino koji nije htio otkriti hoće li najskuplje ovoljetno pojačanje početi utakmice.

Atletico je dobro krenuo u sezonu, u prvenstvu su prvo pobijedili na gostovanju u Sevilli 3-1, a onda su razbili Rayo Vallecano 5-0. U međuvremenu su odigrali 1-1 protiv Barce.

- Nije dobra situacija za nas nakon prve utakmice, na Nou Campu moramo ići po pobjedu, a ja se nadam kako ćemo to i napraviti - rekao je trener Atletica Diego Simeone.

Tijek utakmice pratite na 24sata.hr od 23 sata.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • toutk 28.08.2013.

    Danas Villa zabija Hat-trick

  • Mlunko_1 28.08.2013.

    nadam se da ce atletico ic u utrku samo za jednim trofejom (samo spa. prvenstvu) jer mogu parirat bez problema cak i barci i realu ako su im odmorni svi igraci, ali kako imaju slabu klupu mogli bi propast na sva 3 fronta ako krenu na sve, mada ako simeone potrosi one milje od falcaa iman osjecaj da bi moglo bit dosta dobrih rezultata na Vicente Calderónu jer simeone ka i klopp izvuce iz igraca 120%

  • ferraribarca 28.08.2013.

    Samo da tekmu ne počme Alba, lik me već strašno počeo živčirat sa svojim ponašanjem, nadam se fabregasu od prve minute u sredini a ne u napadu.... BARCA

Komentiraj...
Vidi sve komentare