To je to što me zanima!

Borilački svijet zavijen je u crno: Preminuo je 'Rumble' Johnson

Prošle je godine slavio u kavezu Bellatora, ali se s Grand Prixa povukao zbog nepoznate bolesti. Do danas nije poznato s čime je imao problema, ali uvijek nasmijani 'Rumble' životni meč nije uspio pobijediti
Vidi originalni članak

Kako je potvrdio ugledni MMA novinar Ariel Helwani, u 39. godini preminuo je dvostruki izazivač za titulu poluteške kategorije UFC-a i legenda MMA sporta, Anthony Rumble‘ Johnson (38, 23-6).

Točan uzrok smrti još nije poznat, ali zna se da se ‘Rumble’ prošle godine trebao boriti u Bellatoru na Grand Prixu protiv tamošnjeg prvaka poluteške kategorije Vadima Nemkova (30, 14-2-1), ali povukao se s turnira i kasnije objavio da se pratitelji na društvenim mrežama mole za njega jer se bori s bolešću, ali nikad nismo saznali kojom.

Najbolje ga pamtimo po dvije duže epizode u kavezu najjače svjetske organizacije, a svojevremeno je bio veliki talent u velteru, dok se kasnije vratio u poluteškoj kategoriji. Nakon poraza od Daniela Cormiera (43, 22-3-1) otišao je u mirovinu, ali iz nje se vratio četiri godine kasnije.

Odnosno, prošle je godine u svibnju nokautirao Josea Augusta (30, 7-4-1) u kavezu Bellatora, a bila je to njegova posljednja borba. Uvijek je bio smiren i pozitivan lik, kako u oktogonu tako i izvan njega, a fanovi MMA-a uvijek će ga se rado prisjećati. Počivao u miru, legendo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bruno 999 14.11.2022.

    Cijepljen?

  • dnelst 14.11.2022.

    Uh,strasni nokauter,pocivaj u miru legendo🙏🙏

  • TdoT 14.11.2022.

    Mozda jedan od najjacih KO powera je imao, steta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare