To je to što me zanima!

Borkinja amaterka umrla dan nakon borbe u Velikoj Britaniji

Amaterska borkinja Sai Aletaha (26) umrla je u Southamptonu dan nakon što je nastupala u 'Fast and furious' priredbi nakon koje je od posljedica borbe završila u tamošnjoj bolnici, a od ozljeda se nije oporavila
Vidi originalni članak

Nova tragedija dogodila se u borilačkom svijetu. Na amaterskoj priredbi 'Fast and furious' u Velikoj Britaniji, amaterska borkinja Sai Aletaha (26) je nakon borbe završila u bolnici zbog ozljeda iz borbe, a dan nakon toga tragično je preminula u bolnici u Southamptonu.

Kako piše Daily Mail, Aletaha je preminula od posljedica ozljede mozga. Britanka iranskog podrijetla studirala je industrijski dizajn i tehnologiju,a borba joj je bila strast te je trenirala i amaterski se natjecala u kategoriji do 54 kilograma. Njeni kolege oprostili su se od nje na društvenim mrežama, a organizator događaja izjasnio se nakon svega u priopćenju.

- Svi natjecatelji pripremljeni su na to da bi mogli biti ozlijeđen, a ovo je nešto što se ne događa u 99.9% slučajeva. Ali, može se dogoditi i mi pokušavamo stvoriti što je sigurnije moguće okruženje sa medicinskom službom te doktorima prije i poslije borbe, kao i našim iskusnim timom. Sigurnost nije nešto što je nedostajalo na naših 19 priredbi te su svi mečevi bili jednaki. Naše misli su s njezinom obitelji i prijateljima - napisali su iz Lookborai i Exile Gyma. 

Policija u Hampshireu pokrenula je istragu o ovom događaju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • šimun prvi 19.11.2019.

    Zabraniti javne tučnjave opasne po żivot, to je minimalni doprinos za razvoj civiliziranoga društva😎

  • 19.11.2019.

    R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare