To je to što me zanima!

Borkinja opet provocira: Grudi je polijevala hladnom vodom

Pearl Gonzalez je nekadašnja UFC borkinja koja se već neko vrijeme bori u boksu bez rukavica. Na Instagramu je prati više od 250 tisuća ljudi, a ona svatko malo napravi nešto i privuče njihovu pažnju
Vidi originalni članak

Mnogi traže način kako se osvježiti u sparnom i vrućem ljetu, a američka borkinja je pronašla svoj. Rashladila je sebe i uz to isprovocirala fanove. 

Atraktivna Pearl Gonzalez nekada se borila pod okriljem UFC-a pa se prebacila na boks bez rukavica. Najjača MMA organizacija još možda nije legla, no uvijek je znala kako svojim objavama raspiriti maštu muškom dijelu publike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PEARL GONZALEZ (@pearlgonzalez)

Provokativni videozapisi i fotografije njezin su svakodnevni alat kojim se služi na Instagramu, a u posljednjoj objavi pokazala je kako ona preživljava vruće ljeto. Polijevala je grudi hladnom vodom i uživala u tome.

- U ovom raju baš je jako vruće - napisala je ona. 

Na Instagramu je prati više od 250.000 obožavatelja koji svakodnevno pohode njezin profil ne bi li vidjeli kakvo im je iznenađenje njihova draga Pearl pripremila. To se posebice odnosi na muški dio publike. 

Gonzalez (35) je u MMA-u debitirala 2010. godine, a od tada je skupila 15 borbi, od čega je deset puta pobijedila i pet puta izgubila. Imala je i dvoje borbe u UFC-u, ali oba puta je iz oktogona izlazila kao poražena. MMA joj je ubrzo dosadio pa se prebacila u 'bare knuckle'. 

Novu epizodu u svojoj karijeru uspješnu je otvorila pobjedom nad Charis Sigal, a s njom bi ovaj borilački sport mogao postati još popularniji.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bosanac1990 19.08.2021.

    ja mislio josy black

  • Krušo Hagur 18.08.2021.

    Još jedna divljakuša željna tučnjave.

  • no sleep 18.08.2021.

    Sitna malićka... al se ta vrti u krevetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare