To je to što me zanima!

Borna Ćorić ostao bez novog iznenađenja, ispao je u 2. kolu

Najmlađi član drugog kola US Opena nije uspio nastaviti svoju zanimljivu priču. Bolji je bio Victor Estrella Burgos, tenisač iz Dominikanske Republike, s 3-1 u setovima
Vidi originalni članak

Nakon što je iznenadio cijeli svijet pobjedom protiv Lukaša Rosola u prvom kolu, Borna Ćorić zaustavljen je u drugom kolu posljednjeg Grand Slama sezone. Pobijedio ga je Victor Estrella Burgos s 3-1 u setovima za tri sata i 15 minuta igre. 

Dominikanac je osvojio prvi set tek u 13. igri, kad je Ćorić ostao na samo dva poena za početnih 7-6. U drugom setu naš je 17-godišnjak iskoristio obje svoje break-lopte i spasio sedam od osam prilika za obrat Estrelle Burgosa, što mu je bilo dovoljno za 6-4 u drugom setu. 

No bilo je to sve od našeg tenisača, kojeg je mučila i ozljeda noge. Estrella Burgos dobio je treći set sa 6-4, a četvrti sa 6-2 za plasman u treće kolo. 

Tamo već danas nastupa Mirjana Lučić-Baroni (protiv Simone Halep), dok će Marin Čilić (protiv Ilije Marčenka) i Ivo Karlović (protiv Marcela Granollersa) na terene u drugom kolu muškog dijela ždrijeba.

US Open, 2. kolo

  • V. Estrella Burgos - B. Ćorić 7-6 (2), 4-6, 6-4, 6-2
Idi na 24sata

Komentari 27

  • 1965 29.08.2014.

    što ste ljubomorni ljudi, pa on je ans čovik, dajte mu podrsku

  • user_66879 29.08.2014.

    "Dobio ovog u prvom kolu jer ga je lik podcijenio." pa kad je vidio Rosol da nece biti tako lako, zasto nije malo stisnuo i okrenuo mec? A ne izgubio glatko u 3 seta, sta je mislio da ce se Borna sam pobjediti.

  • Lyoto 29.08.2014.

    jos je to jako mlad decko i jos nije fizicki spreman za ove napore, ne zaboravimo da je prvo prosao 3 kola kvalifikacija pa onda i onda i 1. kolo u glavnom zdrijebu, a estrella je takav igrac cisti zemljas koji voli duge izmjene i koji za razliku od rosola poklanja jako malo i nazalost ponestalo je snage kod borne negdje krajem 3. seta i otad je estrella prakticki uzeo sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare