To je to što me zanima!

Borna Ćorić otkazao je nastup u Umagu zbog bolova u vratu

Hrvatski će tenis u pojedinačnoj konkurenciji ATP-turnira Plava Laguna Croatia Open u Umagu predstavljati samo Ivan Dodig jer je Borna Ćorić, na dan prvog meča, otkazao nastup
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski adut na teniskom turniru u Umagu bio je Borna Ćorić (20) no mladi Zagrepčanin morao je otkazati nastup na jedinom hrvatskom ATP-turniru i prije prvog meča zbog problema s vratnom kralježnicom.

Ćorića ozljeda vrata muči još od Wimbledona gdje je ispao već u prvom kolu od Amerikanca Ryana Harrisona 3-0 u setovima. Liječnici su mu savjetovali mjesec dana stanke kako bi se potpuno oporavio, zbog čega nije u stanju zaigrati na umaškoj zemlji. No igrao je u subotnjem eskhibicijskom meču...

Borna je u utorak navečer trebao igrati svoj meč prvog kola protiv Argentinca Carlosa Berlocqa, a zbog otkaza će ga zamijeniti sretni gubitnik iz kvalifikacija.

Jedini hrvatski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji tako je ostao Ivan Dodig koji je u ponedjeljak svladao Rumunja Mariusa Copila 6-4, 7-6(4), a u drugom kolu protivnik će mu biti Talijan Marco Cecchinato koji je iznenadio petog nositelja, Francuza Gillesa Simona.

Ćorić je trebao nastupiti i u konkurenciji parova s Ninom Serdarušićem.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Rudica 19.07.2017.

    Dječak je u bolovima sada jer su ga roditelji forsirali bjesomučnim treninzima par sati na dan u jako ranom periodu. Na žalost takav način treninga dovodi do raspada sistema i ne piše mu se dobro!

  • josip188 19.07.2017.

    'Veliki' Borna Coric. Balavac kojeg su mediji previse uzdizali. Iz osobnih izvora tako se i ponasa u privatnome zivotu; bahati balavac.

  • mario51 18.07.2017.

    Pičkica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare