To je to što me zanima!

Borna okrenuo u Miamiju za osminu finala, bolji od Chardyja

Borna Ćorić je prošao i treće kolo ATP masters 1000 turnira u Miamiju. Bio je bolji od francuskog tenisača Jeremyja Chardyja 6-7 (7), 6-2, 6-3 nakon dva sata i 38 minuta žestoke borbe
Vidi originalni članak

Borna Ćorić je u osmini finala ATP turnira u Miamiju. Naš je tenisač s 2-1 u setovima (6-7, 6-2, 6-3) pobijedio Francuza Jeremyja Chardyja.

Maratonski prvi set je trajao više od sat vremena, odmah je na početku Borna uzeo servis protivniku, ali Chardy se vratio, a potom u tie-breaku uvjerljivo uzeo set.

Ćorić se uspio vratiti u drugom setu u kojemu je dva puta francuskom igraču uzimao servis. U trećem setu je najprije propustio dvije break lopte, a onda spašavao svoja tri servisa. Borna je ostao smireniji do kraja i u osmom gemu je uspio napokon slomiti Chardyja, napraviti break, a onda svojim zadnjim servisom potvrditi pobjedu.

Borna je u međusobnim susretima sada poveo s 3-2. Ovo mu je druga uzastopna pobjeda, Chardyja je pobijedio i u finalu lanjskoga Davis Cupa u Lilleu.  U idućem kolu igra s Nickom Kyrgiosom koji je izbacio Dušana Lajovića sa 6-3, 6-1.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nijetebriga 25.03.2019.

    Nakon dva sta i 38 minuta... nije nego nakon dva sata i 36 minuta..Dva sata iza ponoci je poceo mec Borna vs Chardy, jer je mec Pliskove i Cornet isao u tri seta..Borna mora samo malo vise na svom prvom servisu proradit, nije jutros bio najbolji kod njega.. ali OK i sam je bio na sebe ljut, ponekad bi znao opsovathb. te ja☺ misleci pri tome na svoju predugacki vorhand..

  • 25.03.2019.

    Već je u pozitivi protiv Zvereva, sad je red da uhvati divljeg Australca...

  • 25.03.2019.

    Svaka cast Borna! Izgleda da si ti jedina buducnost od mladih a i nadam se da ces ti skinuti Novakovu dominaciju i postati najbolji za 2,3 godine. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare