To je to što me zanima!

Bornu Ćorića trenirat će brat legendarnog hrvatskog igrača

Borna je jedan od najperspektivnijih igrača, s 19 godina ima jako visoki ranking. Ali ima tu još dosta prostora za napredak, potrebno je puno rada, odricanja i sreće, rekao je Ivica Ančić
Vidi originalni članak

Borna Ćorić ima novog trenera. Nakon prekida suradnje s Milesom Maclaganom, mladi hrvatski tenisač objavio je kako će ga trenirati Ivica Ančić, stariji brat proslavljenog splitskog tenisača Marija Ančića. 

- Dragi navijači, zadovoljstvo mi vas je obavijestiti da je Ivica Ančić moj novi teniski trener. Drago mi je što započinjem suradnju s hrvatskim trenerom koji je u karijeri prošao puno toga i vjerujem da će i meni pomoći u napretku - napisao je Borna Ćorić na Facebooku.

Ivica Ančić bit će već peti trener u Ćorićevoj karijeri.

Ivica se nakon pet godina u Dubaiju vraća kući i čeka ga dosta posla s Bornom.

- Borna je jedan od najperspektivnijih igrača, s 19 godina ima jako visoki ranking. Ali ima tu još dosta prostora za napredak, potrebno je puno rada, odricanja i sreće - rekao je Ivica Ančić za HRT.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • toreador 21.09.2016.

    Borna, nisi loš ali nešto ti nedostaje a to je kontinuitet a napose mentalitet pobjednika.Uplašiš se pobjede,udri tu lopticu,opusti se i pokaži da si ti onaj pravi.

  • volim plavuše 20.09.2016.

    e moj ćoriću, iskoristi talent koji imaš, nemoj propast, bit će ti žao kad karijera prođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare