To je to što me zanima!

Borussia je iskoristila poraz Bayera i skočila na 2. mjesto

Borussia Dortmund uvjerljivo je svladala kod kuće Nürnberg 3-0 te se vratila na drugo mjesto nakon što je Bayer Leverkusen neočekivano izgubio od Mainza 1-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Borussije Dortmund uvjerljivo su apsolvirali 23. kolo Bundeslige svladavši nadmoćno Nürnberg 3-0. Gosti su na Signal Iduna Parku pali u drugom poluvremenu, a golove su zabijali Hummels u 51. minuti, Lewandowski u 64. i Mhitarjan u 83. minuti.

Aktualni europski doprvak vratio se na drugo mjesto jer je neočekivani poraz pretrpio Bayer Leverkusen. 'Apotekari' su kod kuće izgubili od Mainza 1-0 golom Choupo-Motinga. Dario Krešić bio je na klupi gostiju.

Kod HSV-a ništa novo nakon što su pretrpjeli već 14. poraz ove sezone. Poslije iznenađujuće pobjede nad Borussijom Dortmund, Hamburger je izgubio od Werdera u Bremenu 1-0 golom Junuzovića. Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta unatoč ozljedi zapešća.

Augsburg i Hannover su igrali 1-1, kao i Braunschweig s Borussijom M., a zanimljivo je da su na potonjoj utakmici oba gola bili autogolovi golmana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BosnaBrcko 02.03.2014.

    bayern je neprikosnoven

  • nopliz, nopliz 01.03.2014.

    nadam se da će dortmund uspjeti završiti na 2. mjestu,a šteta što nisu ljetos prodali lewandowskog i kupili nekog napadača :(

  • Majstorsmora_2 01.03.2014.

    konacno se vraca se ona "stara", "prava" Borussija koja je igrala tako lijep nogomet i pobjedivala u prošl. sezoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare