To je to što me zanima!

Borussia se nada polufinalu: S razlogom igramo dvije utakmice

Momčad Edina Terzića nakon poraza na Etihadu od Manchester Cityja (2-1), vjeruje u pobjedu na uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka koja će se igrati u Dortmundu
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Manchester City u samoj je završnici susreta golom Fodena pobijedio Borussiju Dortmund. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčadi Borussije ostaje gorčina i zbog upitne sudačke odluke kojom je poništen gol Bellinghama, te s pravom mogu misliti kako su zakinuti za pobjedu u večerašnjem susretu. 

Ali Nijemci i dalje ne gube nadu za prolazak u daljnju fazu natjecanja elitnog europskog klupskog natjecanja, te su na društvenim mrežama napisali:

"S razlogom igramo dvije utakmice"

Možda je momčad Edina Terzića posljednjih tjedana muku mučila s postizanjem forme, ali s večerašnjom izvedbom mogu biti zadovoljni. 

Fenomenalni Erling Haaland u drugom dijelu utakmice, poslao je prekrasnu loptu prema Reusu koji je zabio za izjednačenje. 

Norvežanin možda nije bio stalna prijetnja za obranu Cityja, ali je u nekoliko navrata pokazao zašto je trenutno jedan od najzanimljivijih mladih igrača i zašto se o njemu toliko govori. 

Unatoč porazu, Nijemci imaju gol u gostima. Stoga im je na uzvratnoj utakmici, koja se igra 14. travnja, za prolazak u polufinale potreban samo jedan gol pod uvjetom da City ne uspije zabiti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 07.04.2021.

    Imaju svo pravo, jučer su pretrpjeli ozbiljne štete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare