To je to što me zanima!

Borussia se napromašivala, golman Malage sačuvao 'nulu'

Nakon prvih 90 minuta nismo dobili puno odgovora o putniku u polufinale Lige prvaka s obzirom da su Malaga i Borussia Dortmund igrali 0-0. Malagu je spašavao Willy
Vidi originalni članak

U sjeni okršaja u Madridu između Reala i Galatasaraya odigrana je prva četvrtfinalna utakmica između dva autsajdera u Ligi prvaka Malage i Borussije Dortmund.

Ulog za obje momčadi jako je velik s obzirom da je debitantu iz Malage ovo najveći uspjeh u povijesti, dok bivši europski prvak traži prvo polufinale nakon punih 15 godina. 

No nakon prvih 90 minuta u Španjolskoj još se ne zna putnik za polufinale s obzirom da su Malaga i Borussia odigrali 0-0. Zadovoljnija, dakako, može biti domaća momčad, koja je kroz cijelu utakmicu odolijevala napadima Götzea, Lewandowskog i društva, a za nerješeni rezultat moraju se zahvaliti sjajnom Willyju Caballeru.

Golman Malage u prvom dijelu bio je njihov najbolji igrač obranivši nekoliko izglednih zicera Götzeu time ostarivši pet važnih obrana u prvih 45 minuta (sedam ukupno). Borussia je cijelo vrijeme radila pritisak, dok su domaći igrači čekali na kontra napade.

Unatoč otvorenoj igri s obje strane i sedam udaraca u okvir prema oba gola nijedna lopta nije završila u mreži te će se putnik među posljednja četiri znati u Dortmundu sljedećeg utorka, 9. travnja.

-  Mogao sam svojoj momčadi pomoći u velikoj mjeri da sam zabio barem jedan gol, šteta je što to nisam mogao napraviti. No moramo biti zadovoljni rezultatom, a još imamo uzvrat - rekao je nakon utakmice Mario Götze.

Zanimljivo je da je Borussia nakon devet utakmica ostala jedina neporažena momčad u Ligi prvaka s obzirom da je Juventus sinoć poražen kod Bayerna. No ujedno im je to prva utakmica dosad na kojoj nisu zabili gol. Nadamo se da će uzvrat biti efikasniji.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dujmovic 04.04.2013.

    ma nije to sto su se ispromasivali vec sto su mi zeznili listic za 750 kn,tolko prilika su imali ali nista,sve u svemu da su pobjedili meni bi sjelo 750kn a oni k....,al bar je utakmica bila dobra

  • Osa_1 04.04.2013.

    Rekao bi da je Dortmund vrhunska ekipa i ne treba ju se podcjenjivati s ovakvom izjavom da je autsajder, nadalje smatram da je Malaga u potpunosti nadigrana, ali unatoč svemu tome Malaga ima pojedince i može iznenadit, nebi bilo prvi put.

  • 04.04.2013.

    Odlična utakmica,ali mislim da Malaga u uzvratu nema prevelike šanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare