Obavijesti

Sport

Komentari 51

Borussia se napromašivala, golman Malage sačuvao 'nulu'

Borussia se napromašivala, golman Malage sačuvao 'nulu'
6

Nakon prvih 90 minuta nismo dobili puno odgovora o putniku u polufinale Lige prvaka s obzirom da su Malaga i Borussia Dortmund igrali 0-0. Malagu je spašavao Willy

VIDEO

U sjeni okršaja u Madridu između Reala i Galatasaraya odigrana je prva četvrtfinalna utakmica između dva autsajdera u Ligi prvaka Malage i Borussije Dortmund.

Ulog za obje momčadi jako je velik s obzirom da je debitantu iz Malage ovo najveći uspjeh u povijesti, dok bivši europski prvak traži prvo polufinale nakon punih 15 godina. 

No nakon prvih 90 minuta u Španjolskoj još se ne zna putnik za polufinale s obzirom da su Malaga i Borussia odigrali 0-0. Zadovoljnija, dakako, može biti domaća momčad, koja je kroz cijelu utakmicu odolijevala napadima Götzea, Lewandowskog i društva, a za nerješeni rezultat moraju se zahvaliti sjajnom Willyju Caballeru.

Golman Malage u prvom dijelu bio je njihov najbolji igrač obranivši nekoliko izglednih zicera Götzeu time ostarivši pet važnih obrana u prvih 45 minuta (sedam ukupno). Borussia je cijelo vrijeme radila pritisak, dok su domaći igrači čekali na kontra napade.

Unatoč otvorenoj igri s obje strane i sedam udaraca u okvir prema oba gola nijedna lopta nije završila u mreži te će se putnik među posljednja četiri znati u Dortmundu sljedećeg utorka, 9. travnja.

-  Mogao sam svojoj momčadi pomoći u velikoj mjeri da sam zabio barem jedan gol, šteta je što to nisam mogao napraviti. No moramo biti zadovoljni rezultatom, a još imamo uzvrat - rekao je nakon utakmice Mario Götze.

Zanimljivo je da je Borussia nakon devet utakmica ostala jedina neporažena momčad u Ligi prvaka s obzirom da je Juventus sinoć poražen kod Bayerna. No ujedno im je to prva utakmica dosad na kojoj nisu zabili gol. Nadamo se da će uzvrat biti efikasniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Domaćini su dominirali, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna