To je to što me zanima!

Borussijin 'Batman' se uplašio: Bolt mi može 'ukrasti' mjesto

Michy Batshuayi, koji je trenutno na posudbi iz Chelseaja u Dortmundu, našalio se da ga je strah Jamajčanina Usaina Bolta, koji bi mu mogao oteti mjesto u klubu
Vidi originalni članak

Belgijanac Michy Batshuayi (24), napadač Borussije Dortmund, našalio se na račun jamajkanskog rekordera Usaina Bolta koji je prošli tjedan trenirao s njegovom momčadi. Izjavio je da se nada da neće izgubiti mjesto u Dortmundu zbog Bolta.

VIDEO: PRVI TRENINZI Usain Bolt se nada ugovoru s Borussijom: Želim nastaviti!

Ovaj slavni 31-godišnji Jamajčanin osvajač je osam zlatnih olimpijskih medalja, a već dugo mu je san profesionalno zaigrati nogomet. Često je spominjao želju da istrči na Old Trafford kao igrač Manchester Uniteda.

Batshuayi je ipak zabrinut da bi ga mogao zamijeniti u Dortmundu dok on trenira s reprezentacijom Belgije.

- Gledao sam videe. Radio im je varke i zabio dobar gol. On je prvak. Svakodnevno radi preko svojih granica.

IDE NA PROBU U BORUSSIJU?! Usain Bolt igrao, trener mu bio Mourinho, a rival - Maradona...

- Želi srušiti sve rekorde. Pokušava se utvrditi u novom sportu, to je lijepo, sretan sam zbog njega. Ali, nadam se da neće doći i uzeti mi mjesto!

Bolt će napokon ostvariti svoj san igranja na Old Traffordu. Igrat će kao kapetan 'Momčadi ostatka svijeta' protiv Engleske, koju će predvoditi glazbenik Robbie Williams na Unicefovom Soccer Aidu.

Batshuayi je odigrao produktivnu sezonu u Dortmundu. U 11 nastupa za Nijemce zabio je osam golova.


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Elmatador88_1 27.03.2018.

    Hehe, koje su ovo marketinske navlakuse od Pume i ekipe..:) Sam trener je iskreno izjavio da je on daleko od profi igraca, ma daj ono? Hehe. Evo i 31.god ce iz totalno drugog sporta preci u drufi sport i to u vrhunski klub i potpisat ce ugovor, hoce da.. :D Koji naivci

  • nav1e 27.03.2018.

    Sam se vi smijte, ak covjek zna tolko kolko kontrolirat loptu i puknut ju, sam mu gurni loptu u for i pretrcat ce svakog i eto mrtvaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare