To je to što me zanima!

Bošković: Sve je riješeno i idemo do naslova prvaka!

Već nakon prvih utakmica, čini se, poznati su svi sudionici FF-a. Partizan je “pomeo” Eger 12-4, Primorac Jadrana 14-9, a Pro Recco Budvu 14-9
Vidi originalni članak

Dobro ih poznajemo i mogu vam reći da su šanse 50:50, rekao je Andro Bušlje uoči prvog četvrtfinalnog dvoboja vaterpolske Eurolige protiv Barcelonete.
Taj prvi dvoboj je završio, priča je danas potpuno drukčija.
- Mislim da nemaju šanse. Sve je riješeno - rekao je kapetan jugaša Miho Bošković nakon pobjede 9-7 protiv momčadi koja je ove sezone dvaput pobijedila Jadran iz Herceg Novog i jedanput zagrebačku Mladost.
No Dubrovčani su do najsitnijeg detalja analizirali španjolsku momčad. Ključ je uspjeha, tvrdili su, zaustaviti im kontra napade.
- Uspjeli smo u svemu što smo zamislili. U ovakvim utakmicama uvijek je najbitnije igrati dobru obranu, a napad će već svoje napraviti - tvrdi Miho Bošković.
Obrana je primila samo sedam golova, napad već u prvoj četvrtini zabio pet i to je na kraju bilo dovoljno za pobjedu i mir uoči uzvratnog susreta u Gružu.
No kapetan jugaša polako se već okrenuo prema Napulju i Final Fouru. I tamo Dubrovčani, prema njegovu mišljenju, mogu jako puno napraviti.
- Budemo li igrali kako znamo, možemo jako daleko. Vjerujem čak i do naslova europskog prvaka - rekao je jedan od najboljih vaterpolista svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Th 1950 27.03.2010.

    jug jug je najbolji !!!!!

  • cazg 27.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare