To je to što me zanima!

BiH je imala povijesni remi protiv Brazilaca do 91. minute

Brazil je pobijedio BiH u prijateljskoj utakmici u Švicarskoj. Poveli su Brazilci preko Marcela, a izjednačio je Ibišević. Tako je ostalo sve do 91. i autogola Papca za 2-1
Vidi originalni članak

Gdje je ta Bosna? Ma uvalit ćemo im osam komada, rekao je uoči prijateljske utakmice Brazila i Bosne i Hercegovine u Švicarskoj mladi napadač Neymar. Zajedno s Ronaldinhom predvodio je Brazil koji je poveo već u 4. minuti utakmice fenomenalnom akcijom. Sve je počelo na desnoj strani. Brazilski igrači napravili su višak igrača i lopta je stigla do Marcela na lijevoj strani koji je snažnim udarcem zabio od stative za 1-0. Neymarova prognoza od osam komada bila je na pravom putu. Ali samo devet minuta. 

Jer u 13. je Vedad Ibišević zabio za 1-1 uz nevjerojatnu pogrešku golmana Julija Cesara. Mlako je pucao Ibišević, ali lopta je prošla kraj Cesara kao da ga nema na golu i tisuće bosanskohercegovačkih navijača slavile su povijesni gol Brazilu. 

A Bosna je mogla i povesti. Odlično su krenuli u kontru i 10 minuta prije kraja prvog dijela Misimović je bio sam na povratnoj lopti na 12 metara od gola. Promašio je cijeli okvir. Nakon Misimovića šansu je imao i Pjanić, ali Cesar je ovoga puta dobro reagirao. Na poluvrijeme se otišlo s 1-1.

U drugom dijelu "uspavanka" s nekoliko šansi s obje strane. Džeko je imao, kako se činilo, posljednju. Dvije minute prije kraja lijepo je izvrtio braniče i pucao kraj gola. I kad su svi čekali kraj Papac je zabio autogol u sudačkoj nadoknadi i pokvario sve dobro što su njegovi suigrači napravili u prvih 90 minuta. 

Prijateljska utakmica:

Brazil - BiH 2-1 (Marcelo / Ibišević, Papac ag)

Idi na 24sata

Komentari 216

  • DanijelSrpak 02.03.2012.

    bosna lagano ali sigurno postaje opasna repka jaj si ga nama kad budemo igrali protiv njih

  • Clarence 01.03.2012.

    Isto su tako vodili francuze usred pariza pa nesretno zavrshili remijem. Da su se plasirali na Euro vijerujem da bi daleko dogurali, ali nikada nisu imali sreće sa zdrijebom.

  • zkovac89 01.03.2012.

    bravo bosanci imate srce

Komentiraj...
Vidi sve komentare