To je to što me zanima!

Bosonogi sudac: Žuljaju me cipele i baš me briga za to...

Na utakmici 2. ŽNL Brodsko-posavske između Tomice 1244 i Slavonca iz Brodskog Stupnika, glavni sudac je 20 minuta prije kraja skinuo tenisice. Sudio je bos i prekinuo je susret zbog loma noge gostujućeg igrača
Vidi originalni članak

U 70. minuti sudac skida tenisice, dolazi do delegate i predaje mu ih. Ne, ovo nije reklama za neke uloške ili tenisice, već stvarni događaj sa utakmice 2. ŽNL Brodsko-posavske između NK Tomice 1244 i Slavonca iz Brodskog Stupnika.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čitatelj 24sata bio je na utakmici i poslao nam je video bosonogog suca.

-.Odjedanput je skinuo tenisice i odnio ih delegatu. Ne znam zašto, možda su ga nažuljale, iako ne znam kako kad se cijelo vrijeme kretao uglavnom u krugu centra - rekao nam je čitatelj.

- Sudio je bos još dvadesetak minuta, a onda je utakmica završena - dodao je čitatelj 24sata koji je bio na utakmici u Tomici, mjestu kraj Slavonskog Broda.

Sučev potez iznenadio je sve prisutne, ali utakmica je prekinuta kod rezultata 1-1. Naime, gostujućem je igraču pukla noga u 86. minuti te je hitno prevezen u bolnicu, a sudac je odmah odsvirao kraj susreta. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 08.04.2019.

    Haha, sudac skinuo čarape, a igraču iza njega odmah pozlilo,, umire od smrada,😂😂😂

  • 24 SATA NON-STOP 08.04.2019.

    opa pa onda bih i ja mogao biti sudac u zupanijskim ligama! samo osim sto volim biti bos volim biti i gol!

  • MinePi 08.04.2019.

    Sudci bi trebali imati pravo na 2 besplatna kompleta po sezoni. Ona institucija pod kojom oni spadaju, mogla bi biti obazrivija i omoguciti im opremu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare