To je to što me zanima!

Boston i Denver izgubili, Kobe prešao 24.000 poena

Kobe Bryant je sa 41 košem u pobjedi Lakersa protiv Memphisa postao najmlađi igrač s brojkom od 24.000 koševa. Nadmašio je Chamberlaina
Vidi originalni članak

Nakon petka u NBA ligi više nema sastava bez poraza. Najduže su odolijevali Boston i Denver, ali obje su momčadi u petak upisale prve poraze. Veće je iznenađenje domaći poraz Bostona od Phoenixa 110-103. Premda je Boston dosad držao svoje suparnike prilično podalje od 100 poena, Sunsi su im ubacili 110 i pobijedili.  Denver, pak, nije uspio preskočiti Miami u gostima koji je slavio 96-88. Dosad je, pak, bila praksa da Denver ubacuje debelo iznad 100 poena, ali su ga Wade i drušvo čvrstom obranom spustili na samo 88 poena, pa je bilo iluzorno da Nuggetsi upišu i novo slavlje u sjajnom startu sezone. Iako Dwyane Wade nije bio posebno šuterski inspiriran (tri promašaja trice i ukupni šut 6-17), momčadski duh je Miami doveo do pobjede. Na ulasku u zadnju četvrtinu Miami je imao čak plus od 23 poena, pa je mogao dopustiti i ležernu njihovu završnicu. U utakmici malih brojki Milwaukee je pobijedio u Mineapolisu 87-72, makar ponovno u svemu nije previše participirao jedini hrvatski košarkaš u NBA ligi Roko Ukić. Odigrao je samo šest minuta, te je ubacio dva slobodna bacanja, uz po jednu asistenciju i izgubljenu loptu.New York Knicksi su na domaćem terenu poraženi od Cleveland Cavaliersa koje je do pobjede vodio LeBron James sa 33 poena, osam skokova i devet asistencija.
Lakersi su na krilima Kobe Bryanta lako pobjedili Memphis 114-98, a Bryant je sa dodatnim 41 košem u statistici postao najmlađim košarkašem koji je probio brojku od 24.000 poena te tako nadmašio legendarnog Wilta Chamberlaina. Isto tako, sa 41 poenom je Bryant postao 16. strijelac svih vremena u povijesti NBA lige, a preskočio je baš Iversona, suparnika u petak navečer u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pinturicchio 07.11.2009.

    lik je svemirac , bas me zanima hoce li jordana stici :) i hoce li ih sve stic Lebron James hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare