To je to što me zanima!

Boysi napravili pravi spektakl: Futsal Dinamo zabio "osmicu"

Futsal Dinamo dobio je Petrinjčicu s 8-3 u 3. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige. Iza kluba stoje Bad Blue Boysi, koji pokazju kako funkcionira model 1 član - 1 glas
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo pobijedio je Petrinjčicu u 3. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige sjever. 'Modri' su slavili 8-3, a po dva gola zabijali su Marko Pavlović, Antonio Franja, Nikola Grgić i Domagoj Purgar. Za goste iz Petrinje u dvorani "Sutinska vrela" u Podsusedu zabili su Alen Lovreković, Kosta Đukić i David Marjanović.

Bad Blue Boysi još jedanput su napravili čudesnu atmosferu u dvorani. Ispunili su tribinu do posljednjeg mjesta, a navijanje nije prestajalo. Igrači su nakon utakmice pozdravili navijače , a njihova pjesma trajala je još neko vrijeme nakon utakmice.

- Imamo još puno mjesta za napredak. Pobijedili smo i to je bitno da možemo mirnije u nastavak prvenstva. Bit ćemo i bolji - rekao je Antonio Franja.

Jedan član - jedan glas

Klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. , a iza njega stoje BBB-i koji ovim projektom žele demonstrirati kako klub može uspješno funkcionirati po modelu jedan član - jedan glas.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • DarkoGavric 26.10.2014.

    znači - počela zima pa prešli na toplo - pametno.

  • strmi007 25.10.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • plavi-9 25.10.2014.

    traflu kaje maca popapala jezik nisi mi odgovorio na pitanje zašto su plačenici - huligani napali navijače BBB

Komentiraj...
Vidi sve komentare