To je to što me zanima!

Boysi priredili poseban grafit za Torcidu: 400 km, kmee-kmee...

Dinamovi navijači su u Radničkoj ulici u Zagrebu, gdje bi Hajdukovci trebali proći uoči derbija, napravili grafit s pticom trkačicom i natpisom 'pomalo' i znakove s '400 km' i 'kmee-kmee'
Vidi originalni članak

Dinamo je pobjedom protiv Šibenika (2-0) u pretposljednjem kolu Prve HNL matematički osigurao naslov prvaka te su Hajduku ugasili sve nade u utrci za Ligu prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi provociraju Torcidu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Plavi' će u nedjelju s početkom u 20 sati pred punim Maksimirom ugostiti Hajduk u posljednjem ovosezonskom kolu te, bez obzira na rezultat, proslaviti naslov prvaka protiv vječnog rivala. 

Nije neuobičajeno da uoči derbija krenu navijačke provokacije pa tako ni ovoga puta nije bilo drugačije. Dinamovci su u Radničkoj ulici u Zagrebu napravili grafit ptice trkačice iz popularnog crtića uz natpis 'pomalo' i oznake na kojima piše '400 km' i 'kmee-kmee', a upravo bi na toj lokaciji u jednom trenutku trebali proći gostujući navijači. 

Dinamo je dio karata prodao u paketima, a ostatak ulaznica rasprodao se u manje od sat vremena. Na Maksimiru se očekuje oko 21.000 gledatelja, a točnu brojku će još potvrditi iz zagrebačkog kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 19.05.2022.

    Bez veze i primitivno.

  • šišaj 19.05.2022.

    Tko je to izradio skidam KAPU...

  • medo123456 19.05.2022.

    E moji Tovari dobro dosli u Plavi PAKAO

Komentiraj...
Vidi sve komentare