To je to što me zanima!

Boysi: Zapalite svijeću za spas Dinama i hrvatskog nogometa

Dinamovi navijači pozvali su sve svoje pripadnike da zapale svijeće za spas Dinama i hrvatskog nogometa. Pozvali su i Zdravka Mamića na javno sučeljavanje i raspravu
Vidi originalni članak

Navijači 'modrih' ujedinjeni u Klubu navijača Dinama Bad Blue Boys reagirali su na odluku disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića koji je odlučio da će Dinamo jednu domaću utakmicu igrati pred praznim tribinama. U javnom priopćenju pozvali su i Zdravka Mamića na sučeljavanje, zovu na utakmicu mlađih pionira Dinama i Gorice, a poziv su uputili i svim navijačima Dinama da za spas Dinama i hrvatskog nogometa zapale svijeće kod spomenika palim braniteljima.

Priopćenje Kluba navijača Dinama donosimo vam u cijelosti. 

Odluka disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića da se za gledatelje zatvori utakmica Dinama i Zadra samo je još jedan od poteza usmjerenih skretanju pozornosti s pravih problema hrvatskog nogometa.

Prazan Maksimir ionako koristi samo onima koji su takvu odluku donijeli, a svi dobro znamo o kome je riječ. Isti ti ljudi godinama sustavno rade na tjeranju navijača s vlastitog stadiona koristeći medijske manipulacije, utjecaj u HNS-u i policiji.

Nakon što su u proteklih nekoliko tjedana do nogu potučeni u medijskim istupima očito je da se vraćaju provjerenom receptu zabrana i cenzura, stoga upućujemo apel Zdravku Mamiću da umjesto plaćenih intervjua u kojima nema sugovornika dođe na javno sučeljavanje i otvorenu raspravu o aktualnim temama i odnosu klupske Uprave i dinamovih navijača s nekim od naših predstavnika. Neka sam izabere mjesto i vrijeme.

Također pozivamo sve naše pripadnike kao i sve ostale navijače Dinama da u petak, 13. svibnja u 17 sati dođu ispod zapadne tribine kod spomenika palim pripadnicima Bad Blue Boys-a u domovinskom ratu i zapale svijeću za spas našeg kluba i hrvatskog nogometa.

Ovim putem, isto tako, s veseljem pozivamo sve da nam se i ovu subotu od 10 sati pridruže na utakmici mlađih pionira Dinama i Gorice na terenu nogometne škole Hitrec-Kacijan, a pogotovo najmlađe dinamovce jer Dinamo se voli od malih nogu, bez obzira gdje i kada igrao.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • koprc 13.04.2012.

    vi niste navijaći. raspustite udruge i nađite si pametnijeg posla

  • TZAMETI 13.04.2012.

    Ovaj naš nogomet ne može spasit ni neka viša sila,a kamoli paljenje svijeća

  • TAURUS777 13.04.2012.

    Realno, da nema Mamića i Dinamo bi bio u istim govnima kao i Hajduk....pred bankrotom. Zanima me samo kakvi su to navijaći koji se kunu u Dinamo a istovremeno pljuju po svojoj svetinji, mlate igreaće, mlate se međusobno, uništavaju stadion, vrijeđaju i krive i prave ....i kada se to sve sagleda onda je Mamić pravi kulturnjak. Dok su BBB-ovci bojkotirali utakmice nije bilo ekscesa, normalan je čovjek sa djetetom dolazio na utakmicu a danas.....još malo i sa pancirkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare