To je to što me zanima!

Boysi: Želimo ljude kao što je Zvone Boban u Dinamu

Bad Blue Boysi najavljuju nastavak bojkota svih utakmica Dinama, a po prvi put neće bodriti svoje 'modre' na jednoj službenoj utakmici na Poljudu
Vidi originalni članak

Umjesto na derbi u Split, mi ćemo u bolnicu u Petrovoj. Organiziramo davanje krvi, eto, više ne tražimo krv nego je dajemo, našalio se za Večernji list jedan od čelnika navijača Dinama Tomislav Glušić.
Bad Blue Boysi, dakle, ustraju u namjeri da bojkotiraju sve utakmice svog Dinama i od bojkota ne namjeravaju odustati samo tako. Dapače, odlučili su malo promijeniti načine prosvjeda pa najavljuju nenasilne metode kojima će pokušati pokrenuti promjene u voljenom klubu. No cilj ostaje isti, preoblikovanje Dinama čije poslovanje mora biti transparentno i naravno, bez Mamića.
- Mamić mora otići iz kluba ili, ako dođe do privatizacije, neka transparentno uloži novac. O prekidu bojkota razmišljat ćemo tek nakon što ozbiljno počnu raditi na preustroju. Ne ponosimo se nekim djelima iz prošlosti i zbog toga se sramimo. Ne želimo da klub plaća kazne zbog pojedinaca - priča za VL Thomas Bauer.
Igrači Dinama gotovo svakodnevno mole da se najodaniji navijači vrate na stadion i neutralnim promatračima sa strane bojkot izgleda kao najveća kazna upravo za njih na terenu.
- A kako su oni nas kaznili u Kopru?! Onim sramotnim porazom - pita se predsjednik Udruge navijača Dinama Danijel Hrnjak te nastavlja:
- Mi smo najviše sebe kaznili. Odrekli smo se onoga za što živimo.
Objavit će uskoro i svpj prijedlog novog ustroja kluba po uzoru na Barcelonu gdje članovi kluba biraju vodstvo.
- Tražimo predsjednika sa potpuno suprotnim sportskim i životnim načelima od Mamićevih. Želimo u klubu stručne, obrazovane i kulturne ljude poput Zvonimira Bobana - pomalo su iznenadili čelnici Boysa spomenuvši legendarnog kapetana 'vatrenih' i Dinama. S legendom su jedno vrijeme imali razmirice, no sada je to zaboravljeno, a sve u cilju jakog, europskog i napokon gospodskog Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nizozemac 10.09.2010.

    Ljudi navijajmo za Dinamo a ne za Mamica a Dinamo ispasta u svakom pogledu.

  • legendaCRO 10.09.2010.

    BBB su zakon !!!

  • GoldenTips 10.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare