To je to što me zanima!

Boysi znakovito ostavili prazna mjesta na sjeveru za 'odsutne'

Nakon okršaja ispred stadiona AEK-a u Grčkoj privedeno je 97 hrvatskih državljana, a Bad Blue Boysi su im pružili podršku na utakmici protiv grčkog kluba na Maksimiru
Vidi originalni članak

Sjever uz odsutne. Transparent je to kojeg viđamo na svakoj utakmici zagrebačkog Dinama, ali posebno je značenje imao na onoj protiv grčkog AEK-a. Nakon što su se prošli tjedan pripadnici Bad Blue Boysa potukli s navijačima spomenutog kluba u Ateni, a sve je to, nažalost, završilo i sa smrću navijača grčkog kluba, tamošnja je policija privela 97 hrvatskih državljana. 

Svi su ispitani te je istraga o ubojstvu Michalisa Katsouris (29) u tijeku, a UEFA je odlučila kako će se prva utakmica igrati 15. kolovoza u Zagrebu, dok je uzvrat na rasporedu u subotu, 19. kolovoza, u Ateni. Navijači zagrebačkog kluba su na susretu protiv AEK-a ostavili prazna mjesta za sve odsutne. 

POGLEDATE VIDEO UŽIVO S MAKSIMIRA: 

DINAMO - AEK 1-2 Grci nose prednost u Atenu: Dinamo u teškoj poziciji...

Također, ispred Maksimira se u plavim kutijama skupljaju sredstva za pomoć privedenima u Grčkoj, a AEK će igrati s crnom trakom oko ruke. Također, Grci su s krovnom europskom nogometnom organizacijom dogovorili i minutu šutnje za preminulog navijača na utakmici u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • slavonac493 16.08.2023.

    Zato nam tako i je novinari se ulizuju huliganima .

  • 16.08.2023.

    Dokaz da su svi BBB-i huligani!! Dabog se ne vratili boysi iz grčke!

  • blackeye 16.08.2023.

    Majko moja kliknite na naslovnu sliku i zumirajte, prosjek godina 16.5 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare