To je to što me zanima!

Boysima 16 godina i 9 mjeseci zatvora za napad na autobus!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Općinski kazneni sud u Zagrebu presudio je devetorici navijača koji su prije dvije godine bakljama i kamenjem napali autobus koji je prevozio navijače PAOK-a...
Vidi originalni članak

Prije dvije godine 40-ak huligana bakljama i kamenjem zasulo je autobus s navijačima grčkog PAOK-a usred Zagreba. Devetorica navijača Bad Blue Boysa uhićena su, a danas im je Općinski kazneni sud u Zagrebu presudio.

Osmorica su nepravomoćnom presudom dobila ukupno 16 godina i 9 mjeseci zatvora, a jedan je mladić oslobođen. Huligani su optuženi za općeopasnu radnju iz mržnje kojom su ugrozili živote grčkih državljana koji su išli na utakmicu u Maksimir.

Prvookrivljeni Gordan Brljević dobio je dvije godine zatvora kao i Mario Brljević, Damir Demirović, Marko Lonjak, Antun Tomić i Matija Šanrodl. 

Boris Đeferović dobio je dvije godine i šest mjeseci zatvora, a Dario Cepić dvije godine i tri mjeseca zatvora. Oni su dobili veće kazne jer su otprije poznati policiji.

Matija Kucek oslobođen je jer protiv njega nije dokazano da je sudjelovao u napadu na autobus s grčkim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 441

  • RozaCeta-kolloch 04.12.2012.

    tako i treba svu gamad treba pozatvarati jer normalan covijek bi otisao na tekmu ali najvise zbog takvih divljaka se neosudi jer uvijek se nesto desitakve treba jos rigoroznije kazne biti pa bi valjda jednom shvatili da je to sport a ne neko idiotsko divljavstvo na utakmice se ide navijati a ne praviti svinjarije nema veze koji su navijaci i kojeg kluba ako ih se moze u opce nazvati navijace na svu zalost ......

  • upside_down 04.12.2012.

    meni je ovo toalni apsurd..neka su kaznjeni, ali dobili su vise nego cacic koji je ubio ljude!..

  • shit_happens 04.12.2012.

    koji je to teški propuh u glavi ... kondori im proljeću

Komentiraj...
Vidi sve komentare