To je to što me zanima!

Boysima su zabranili hrvatske zastave i poruke za generale?!

Zaštitari Sokol-Marića rekli su nam da ne smijemo ući sa zastavama i porukama jer to nema veze s utakmicom, rekao je jedan od navijača Dinama, a prenosi tportal...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice 9. kola HNL-a između Lokomotive i Dinama, navijači "modrih" na sjevernu su tribinu htjeli unijeti hrvatske zastave i poruku za osuđene generale. No zaštitari im to nisu dopustili, piše tportal.

Bad Blue Boysi su iz protesta odbili otići na utakmicu.

- Zaštitari Sokol-Marića rekli su nam da ne smijemo ući sa zastavama i porukama jer to nema veze s utakmicom. Kakvo je to objašnjenje?! Nisu nam rekli tko im je naredio - rekao je jedan od navijača za tportal.

No Boysi su ipak ušli na tribinu jer su nekako "prošvercali" zastave i poruke za optuženog branitelja Veljka Marića. U 50. minuti podigli su sporne transparente. Na dva su izvjesili poruke: "Pet godina ponosa - dvanaest sramote" te "Veljko Marić - uz tebe smo". A 20-ak minuta prije kraja utakmice uslijedila je i bakljada iznad transparenta "Dinamo svetinja". Ni jedna baklja nije pala na travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • konjina 26.09.2011.

    zapalite stadione u ime podrške i to je to

  • demmy. 26.09.2011.

    Kužim što se poruka tiče, ali zašto bi zastava bila zabranjena? idiotizam.

  • kjosip 24.09.2011.

    tako je nedajmo crvenim da nam otmu ono za sto smo se izborili ,a nije bilo lako ostajmo i dalje na tomu sve za HRVATSKU a HRVATSKU ni za sto

Komentiraj...
Vidi sve komentare