To je to što me zanima!

Bože što je našem nogometu? E, sad mu više nije baš ništa

Spasitelj nogometa pokušat će ga zadržati na pravom putu. Slušajući Zdravka, čovjek ne može a da ne kaže: 'Barabe jedne, ovog čovjeka ste našli da falsifikuje'
Vidi originalni članak

Suza mi krene, a ruka zadrhti kad se samo sjetim da će doći i taj dan kad će Vlatko Marković napustiti Rusanovu. Već vidim taj oproštajni govor.

- Bogu hvala, u zdravlju i radu provedoh vijek i pol u HNS-u. Vidim da mi se vrijeme napokon povući, pa...

Ne, ne, ovu drugu rečenicu sigurno neće reći, nešto sam pobrkao, ali tog dana ova maratonska utrka ući će u počasni krug. I što dalje?

- Mislim da sam ja najsposobniji da nastavim poslove koje je Vlatko započeo tako da nogometnu kuću, okućnicu i sve ostalo uzimam sebi - drhtavim glasom će Štimac.

Ali, Igore, razbojniče, nećeš!!!

Pojavit će se jedan dobročinitelj koji neće dati da “sveta kuća” završi u krivim rukama. Spasitelj našeg nogometa  pokušat će je zadržati na pravom putu. I slušajući tog dobročinitelja Zdravka, čovjek ne može a da ne kaže: “Barabe jedne, ovakvog čovjeka ste našli da falsifikujete”.

Ali neće cijela priča proći bez jednog “brandiranog” koji je nedavno uskrsnuo odlučan i on da pomogne.

- A koji je moj dio??? Nećete me prevariti, ne ne - zagalamit će najmlađi, ali jadan nije ni svjestan da je u cijeloj  ovoj lakrdiji samo marioneta.

I tako ovom počasnom krugu, čini se, još dugo vremena neće biti kraja. Ali mogao bi ga Vlatko brzo riješiti na samo njemu svojstven način. 

- Sve ostavljam samom sebi!

I normalnom čovjeku ne ostaje drugo nego  da se upita: ‘Bože dragi što li je to našem nogometu?!’ Nakon ovih ljudi koji ga vode, sad mu više nije ništa.

Ubili su ga ko zeca!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hrabro srce_1 28.02.2011.

    stavite ispod ove slike pitanje podržavate li ove ljude da vas predstavljaju

  • dusansk 28.02.2011.

    Svaka čast novinaru na inspiraciji iz "Maratonaca".....svaka čast !!!

  • nitkobitan 28.02.2011.

    haha...ovaj mamić sjeo ko pederko :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare