Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bože što je našem nogometu? E, sad mu više nije baš ništa

Bože što je našem nogometu? E, sad mu više nije baš ništa
1

Spasitelj nogometa pokušat će ga zadržati na pravom putu. Slušajući Zdravka, čovjek ne može a da ne kaže: 'Barabe jedne, ovog čovjeka ste našli da falsifikuje'

VIDEO

Suza mi krene, a ruka zadrhti kad se samo sjetim da će doći i taj dan kad će Vlatko Marković napustiti Rusanovu. Već vidim taj oproštajni govor.

- Bogu hvala, u zdravlju i radu provedoh vijek i pol u HNS-u. Vidim da mi se vrijeme napokon povući, pa...

Ne, ne, ovu drugu rečenicu sigurno neće reći, nešto sam pobrkao, ali tog dana ova maratonska utrka ući će u počasni krug. I što dalje?

- Mislim da sam ja najsposobniji da nastavim poslove koje je Vlatko započeo tako da nogometnu kuću, okućnicu i sve ostalo uzimam sebi - drhtavim glasom će Štimac.

Ali, Igore, razbojniče, nećeš!!!

Pojavit će se jedan dobročinitelj koji neće dati da “sveta kuća” završi u krivim rukama. Spasitelj našeg nogometa  pokušat će je zadržati na pravom putu. I slušajući tog dobročinitelja Zdravka, čovjek ne može a da ne kaže: “Barabe jedne, ovakvog čovjeka ste našli da falsifikujete”.

Ali neće cijela priča proći bez jednog “brandiranog” koji je nedavno uskrsnuo odlučan i on da pomogne.

- A koji je moj dio??? Nećete me prevariti, ne ne - zagalamit će najmlađi, ali jadan nije ni svjestan da je u cijeloj  ovoj lakrdiji samo marioneta.

I tako ovom počasnom krugu, čini se, još dugo vremena neće biti kraja. Ali mogao bi ga Vlatko brzo riješiti na samo njemu svojstven način. 

- Sve ostavljam samom sebi!

I normalnom čovjeku ne ostaje drugo nego  da se upita: ‘Bože dragi što li je to našem nogometu?!’ Nakon ovih ljudi koji ga vode, sad mu više nije ništa.

Ubili su ga ko zeca!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini