To je to što me zanima!

Božidar Radošević iz Hajduka ide u podgoričku Budućnost...

Golman se ne postaje sjedenjem na klupi nego na golu. Vjerujem u sebe, to sam uostalom i pokazao obranama u Europskoj ligi i HNL-u, rekao je Božidar Radošević
Vidi originalni članak

Golman Hajduka Božidar Radošević prelazi u podgoričku Budućnost gdje bi sutra ujutro trebao potpisati ugovor. Unatoč dobrim obrana u prošloj sezoni, Radošević je na početku ove izgubio status drugog golmana te od Hajduka zatražio raskid ugovora. 

- Zahvalio bih se mom odvjetniku Goranu Lučiću i Hajdukovom predsjedniku Hrvoju Malešu koji su dogovorili raskid ugovora bez odštete čime sam dobio mogućnost da potpišem za Budućnost i nastavim karijeru - rekao je Radošević koji nije želio na klupi i na tribinama čekati svoju priliku.

- Golman se ne postaje sjedenjem na klupi nego na golu. Vjerujem u sebe, to sam uostalom i pokazao obranama u Europskoj ligi i HNL-u i vjerujem da ću se dokazati.

Radošević je u Budućnosti dobio priliku zbog ozljede njihovih golmana i vjeruje da će je iskoristiti te se preko Crne Gore plasirati u neki veći klub.

- Ako su u zadnje dvije godine iz Budućnosti u Dinamo i Hajduk došli kao pojačanja Fatos Beqiraj i Ivan Vuković, zašto se ja ne bih vratio jednoga dana - nada se Radošević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SpužvaBobSkockani 03.08.2011.

    Ode još jedan bili tić ..

  • MladenGašpar 03.08.2011.

    decki malo serete koliko dinamo ima zagrepcana moglibi se smijati zato zelim da igraju europsku ligu jer su svi stranci

  • Dak1807 02.08.2011.

    Odi i izvidi situaciju i odvedi cijeli Hajduk u Crnogorsku ligu.... možda što i osvoje nakon toliko godina posta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare