To je to što me zanima!

Kashmiri: Odlučit ćemo na koji način ćemo odgovriti Mamiću

Čuo sam što je rekao. Kad se brat vrati iz Vijetnama u London, onda ćemo odlučiti kako ćemo se i na koji način nositi sa Zdravkom Mamićem, kaže Faisal Kashmiri
Vidi originalni članak

U monologu u ponedjeljak vezanom za slučaj Eduarda da Silve Zdravko Mamić prozvao je i izvjesnu braću Kashmiri. Zbog njih je navodno imao problema i s 'podzemljem', a zbog takvih rečenica su reagirali i spomenuti Pakistanci.

- Čuo sam što je rekao. Kada se brat vrati iz Vijetnama u London, onda ćemo odlučiti kako ćemo se i na koji način nositi s Mamićem - rekao je Faisal za Sportske novosti.

Braću je s Maminjom spojio Ivan Katalinić, a Arsenal je uvjetovao da budu uključeni u transfer Dudua. Izvršni predsjednik Dinama mogao bi se naći na sudu i s braćom Kashmiri.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dadomatos 30.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tiho333 30.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mozak 30.11.2011.

    Najsmješniji od svega su mi ove Mamićeve rnečma stekra, sa ovog portala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare