To je to što me zanima!

Braća Kličko: Bacat ćemo novčić tko će razbiti Hayea

Britanski boksač David Haye provokacijama je izazvao obojicu braće Kličko, Vitalija i Vladimira. Bacat će novčić oko toga tko će se s njim boriti...
Vidi originalni članak

U redovima obitelji Kličko traje velika borba, borba za to tko će se od njih dvojice sučeliti s britanskim boksačem i svjetskim prvakom u teškoj kategoriji po WBA verziji, Davidom Hayeom. Braću Kličko, Vladimira i Vitalija isprovocirale su 'akcije' Davida Hayea i njegove provokacije. Prošle je godine Britanac na konferenciju za novinare došao u majici sa grafikom: u desnoj ruci mu je bila odsiječena glava Vitalija, a u lijevoj Vladimira.
- Nikako da se dogovorimo tko će ga razbiti. Izgleda da ćemo morati bacati novčić - rekao je stariji Vitalij, vlasnik pojasa po WBC verziji. Vladimir je prvak po WBO, IBF i IBO verzijama.
Glavni cilj Hayea je ujediniti naslove u teškoj kategoriji pobjedom nad braćom Kličko. Ukoliko nastavi s provokacijama, te borbe zasigurno nećemo predugo čekati. Veseli 'trojac' uskoro ulazi u ringove, svaki na svojoj strani. David Haye u travnju brani svoj pojas protiv Amerikanca Ruiza, Vitalij Kličko naslov brani u svibnju protiv Poljaka Sosnowskog, a Vladimir bi trebao 'ukrstiti' rukavice s Rusom Aleksanderom Povetkinom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tovar_69 23.03.2010.

    Haye osim šta ima dugi jezik ima i podlogu za to, jak je on čovjek, dobar udarač, okretan i izdržljiv i gotovo da bih rekao da ima pravo na ovakve provokacije

  • rođin rođo1 23.03.2010.

    kličko razvali mu mičku .

  • nejdi doma kaj buš tu 23.03.2010.

    jogurt nema kičmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare