To je to što me zanima!

Braća Sharbini razmišljaju: 30 % manji ugovori ili ne?

Klupski čelnici ponudili su braći Sharbini 30 posto smanjenje ugovora u sklopu akcije koju provode u Hajduku. Braća Sharbini još uvijek razmišljaju
Vidi originalni članak

Na Poljud su dovedeni kao velika pojačanja iz Rijeke. Od braće Sharbini, Ahmada i Anasa očekivalo se da u Hajduku pokažu svu raskoš svog talenta, ali podbacili su, pogotovo mlađi Sharbini, Anas, kojeg su i navijači 'uzeli na zub'. Na Poljudu su se klupski čelnici Hajduka sastali s braćom Sharbini i ponudili im smanjenje njihovih ugovora, i to 30 posto manje nego što su dosad zarađivali. Čelnici Hajduka provode akciju u kojoj će najplaćenijim prvotimcima ponuditi smanjenje ugovora, a sve zbog situacije u klubu. Braća Sharbini još nisu ništa odgovorila i ne zna se hoće li pristati na ponuđeno smanjenje ugovora od 30 posto.

MENADŽER ŽELI PRODATI IBRU U ENGLESKU
Menadžer Mate Jozipović javio se na Poljud s viješću da ima ponudu od jednog engleskog prvoligaša i to za Senijada Ibričića. Od Hajduka je tražio punomoć da može zastupati Ibričića i prodati ga. S Poljuda su ga glatko odbili.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bosnia_80 14.01.2010.

    lijepo, prodamo lovrena u lyon za dobre pare i time usput, dugoročno riješimo pitanje stopera u reprezentaciji ... a ibro? ma on ne igra u našoj repki, svejedno nam je ako on ne ode iz HNL-a u jednu od najjačih liga svijeta... P.S. šalim se naravno:)

  • mlatimudan 13.01.2010.

    Hackeru za proljeće u europi!!!

  • Hacker-ri 13.01.2010.

    smack... za sta ce se borit hajduk? :DDDDD hajduk ce do kraja slejdece godine imat jos jednu privatizaciju :DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare