To je to što me zanima!

Bradarić dobio crveni karton u 21. minuti, Aspas spasio stvar

Bradarić je dobio izravni crveni karton zbog neopreznog starta na gostujućeg braniča Bustinzu na sredini igrališta. Previsoko je podignuo nogu u klizećem startu i pogodio protivnika u stopalo
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni veznjak Filip Bradarić isključen je u 21. minuti utakmice 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva, no usprkos tomu njegova Celta je na domaćem terenu svladala izravnog konkurenta za ostanak Leganes s 1-0 (0-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bradarić je dobio izravni crveni karton zbog neopreznog starta na gostujućeg braniča Bustinzu na sredini igrališta. Previsoko je podignuo nogu u klizećem startu i pogodio protivnika u stopalo.

Iako s igračem manje, Celta je ipak uspjela osvojiti tri boda golom Iaga Aspasa u 62. minuti.

Klub iz Viga sada je 17. s 24 boda, dva više od 18. Mallorce koja se nalazi u zoni ispadanja, dok je Leganes 19. s 19 bodova, koliko ima i posljednji Espanyol. Na vrhu je Real Madrid sa 53 boda, jedan manje ima druga Barcelona. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rajdaš 22.02.2020.

    Aspasio

  • RobertC 22.02.2020.

    Dok je igrao u Reci, dizali ga u nebesa i govorili da treba igrat za reprezentaciju. Sad pljuju po njemu. Isto vredi za kojekakve Mocinice, Maleše, Leovce i slične

  • mr mike 22.02.2020.

    Hrvatski reprezentativni veznjak? mislim da taj nije ni za klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare