To je to što me zanima!

Bradarić ljut na suigrača: Ako je Elez bio tu, mogao je i Mario

Ako je ozlijeđen normalno je da ne može igrati, međutim ako je mogao doći ozlijeđeni Elez mogao je i on biti ovdje s nama, ljutito je poručio Filip Bradarić poslije poraza Rijeke od Dinama u Zagrebu
Vidi originalni članak

Rijeka je doživjela poraz na Maksimiru protiv Dinama (3-1) i u toj je utakmici igrala bez važnih karika. Marko Vešović bio je suspendiran zbog kartona, a zbog ozljeda nisu mogli nastupiti Josip Elez i Mario Gavranović.

Jedan od raspoloženijih igrača kod Rijeke bio je Filip Bradarić.

-  Ovim dečkima koji su istrčali se nema što zamjeriti, pružili su sve od sebe i srcem su bili za Rijeku.  Ponosan sam na njih. Bilo je nekih koji su ozlijeđeni pa su bili s nama u Maksimiru - rekao je Bradarić.

Gavranović koji je zbog ozljede otpao ostao je u Rijeci. Nije ni doputovao u Zagreb.

- To ćemo morati porazgovarati i riješiti između sebe. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji je bio kao jabuka onda su trebali i neki drugi biti tu  s nama u Maksimiru - rekao je Bradarić pa nastavio: 

- Ako je ozlijeđen normalno je da ne može igrati, međutim ako je mogao doći ozlijeđeni Elez mogao je i on biti ovdje s nama! - poručio je ljutito Bradarić.

Maxwell Acosty ponovo je zabio pogodak u porazu Riječana.

- Igrali smo dobro u prvih pola sata do primljenog gola, ali onda smo se povukli. I u nastavku smo bili previše povučeni što su naši suparnici iskoristili. Polako se dižem u formi, dolazim blizu svoje top forme - rekao je napadač iz Gane.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nostradamus 28.10.2017.

    Pa Miško je dao intervju za index i rekao je da je Blue Raven bio na magnetskoj rezonanci danas u Zagrebu. Dakle, nije mogao biti uz suigrače jer je bio na pregledu, ova informacija koju prenose novine nije točna. Više vjerujem Mišku nego novinama. Ponavljam, Blue Raven je bio u Zagrebu na liječničkom pregledu. Možda ta informacija nije došla do Bradarića.

  • Picajzlo Merkurčić 28.10.2017.

    Cacicu odlazi

  • Tetrapak1 28.10.2017.

    Acosty je mašina

Komentiraj...
Vidi sve komentare