To je to što me zanima!

Kek poslije Slavena: Rujevica će već do jutra biti rasprodana

Pokazali smo da smo najbolja momčad u HNL-u, ali još nije gotovo. Ne smijemo se otpustiti, idemo ozbiljno odraditi još ta četiri dana i pobjediti, na Rujevici proslaviti naslov prvaka, rekao je igrač Rijeke Filip Bradarić
Vidi originalni članak

Golman Rijeke Andrej Prskalo bio je vrlo dobar u pobjedi nad Slaven Belupom u Koprivnici.

- Još imamo tu utakmicu protiv Cibalije, treba se maksimalno koncentrirati, ići 150 posto. Rujevica je valjda već sad rasprodana, vjerujem da će nam Armada biti 12. igrač - započeo je pa nastavio:

- Svi već traže ulaznice, ali neće ih biti za sve.

VIDEO

O Dinamu ne razmišljaju:

- Nećemo sad još razmišljati o Maksimiru, treba napraviti sve da pobijedimo Cibaliju, onda možemo o Dinamu. Trener Matjaž Kek uvijek od nas traži da koncentracija bude maksimalna - govori Prskalo.

Veznjak Filip Bradarić rekao je sljedeće:

- Teško je bilo, znali smo da će biti, razmišljali smo i o tome nisu bez pobjede ovdje, kako ne... Ali skupili smo se, pokazali smo karakter koji cijele sezone krasi ovu momčad i uzeli tri boda. Pokazali smo da smo najbolja momčad u HNL-u, ali još nije gotovo. Ne smijemo se otpustiti, idemo ozbiljno odraditi još ta četiri dana i pobijediti, na Rujevici proslaviti naslov prvaka.

Trener Slaven Belupa Željko Kopić rekao je sljedeće:

- Rijeka je najbolja momčad u prvenstvu, skroz su blizu osvajanju naslova, cijele sezone igraju odlično, a tu igru su prezentirali i danas. Mi nismo uspjeli iskontrolirat utakmicu na početku i Rijeka je uspjela u onome po što je došla. Pritisak Rijeke prvo poluvrijeme bio je preintenzivan i mi nismo uspjeli zadržati posjed. Kasnije sam zbog toga radio izmjene, ali ni to nije bilo dovoljno za suprotstaviti se Riječanima na pravi način.

Matjaž Kek ovako je analizirao viđeno:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili, izuzetno pametno, pogotovo u prvom dijelu. Znate da nam je inače jako teško u Koprivnici i sad smo korak bliže cilju. Igrači kontroliraju taj psihički pritisak i ja bi im čestitao. Fali nam jedan korak, treba ostati miran fokusiran - započeo je Kek pa nastavio:

- Naš cilj je bio opterititi im bokove. Neka se provesele i neka što prije prebace koncentraciju na utakmicu s Cibalijom. Sad treba uživati, ne raditi budalaštine, sport je takav da si najbolji kad je kraj. Imamo iza sebe vojski navijača koji su uvijek s nama i mi im uvijek pokušavamo uzvratiti što bolje. Još jednom pohvale igračima, Siguran sam da će do ujutro biti Rujevica rasprodana, treba ostati miran i fokusiran i moram vladati situacijom na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Samarsa 18.05.2017.

    Hahaha kao da je rasprodan camp nou a ne ona prcija od igralista. To je sramota nazvati szadion to je samo igraliste. Svaka cast rijeci na rezultatu ali to je to nemojmo pretjerivati. Obecan je stadion koji nikada nece dobiti a volpi je gori od mamica lopov i utajivac poreza osudeni.

  • bing_2 18.05.2017.

    Samo koncentrirano do kraja. Podrška nije upitna i to je jedna lijepa sportska priča u sivilu današnje Hrvatske. Jedinstvo igrača,navijača i uprave. Ali korak po korak svih 90 minuta protiv Cibalije. Bez srljanja i grča.

  • uboica 18.05.2017.

    Cuj popunit ce se Rujevica do jutra..pa kako nece kada vise ljudi stane u Nike Shop u Areni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare