To je to što me zanima!

Braga slavi: Niti gol škaricama nije spasio favorizirani Porto...

Odlučujući penal promašio je Urugvajac Maxi Pereira, što je omogućilo Braginom Goianu da mirno poentira za veliko slavlje Brage nakon dugih 50 godina
Vidi originalni članak

Nogometaši Brage osvojili su svoj prvi kup Portugala nakon punih 50 godina. Bilzu su bili i prošle sezone gdje ih je srušio lisabonski Sporting (2-2) nakon boljih izvođenja penala.

No, ove im se godine sve vratilo. Svoj drugi kup u povijesti osvojili su protiv Porta koji je ove sezone posve zakazao u svim fazama. Rezultat je bio jednak prošlosezonskom (2-2), ali ovaj put, Braga je bila bolja u raspucavanju.

Iako su dvaput vodili, Porto se dvaput vraćao. Posebno šokantan gol u 91. minuti djelo je nove mlade zvijezde Porta. Riječ je o Andre Miguelu Silvi (20), klupskom produktu koji igra na poziciji napadača. Ove je sezone prebačen iz B ekipe u prvu, a nakon ovog gola, mogao bi tu i ostati.

Odlučujući penal promašio je Urugvajac Maxi Pereiera što je omogućilo Braginom Goianu da mirno poentira za veliko slavlje u najavi inferiornijeg protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 23.05.2016.

    El opet Iker kriv?

  • joseph_1 23.05.2016.

    zato sto su glupani stavili Casillasa na klupu...iako je bio cijelu sezonu dosta loš ovdje bi ih spasio sigurno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare