To je to što me zanima!

Brak Bradyja i Gisele umalo se raspao: Uhvati se posla doma!

Pomislio sam: "Moram početi raditi više stvari za obitelj. Situacija nije dobra. Ona nije zadovoljna ovim brakom i moram se potruditi kako bi se stvari promijenile", priznala je legenda NFL-a
Vidi originalni članak

NFL zvijezda Tom Brady otkrio je da je njegov brak sa supermodelom Gisele Bundchen prije dvije godine bio pred pucanjem. Brady je svoju ljubav oženio 2009., ali 2018. im je bila kritična za brak. Naime, supruga mu je rekla kako ne osjeća da je i on dio obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imala je osjećaj da igram cijelu sezonu nogomet, a ona se brine o svemu u kući, a onda kada bi sezona završila ja bih se opet bavio drugim obavezama vezanim za nogomet - rekao je Brady u The Howard Stern Showu.

- Rekla mi je: "Kada se misliš zabaviti poslovima u kući? Kada ćeš odvesti djecu u školu? Kada ćeš se tim obavezama zabaviti?" - prepričao je u emisiji pa nastavio:

- Bio je to velik dio našeg braka. Morao sam se preispitati jer mi je govorila: "I ja imam ciljeve i snove u životu. Bolje ti je da se uhvatiš poslova kod kuće" - priznao je legendarni igrač američkog nogometa pa zaključio:

-  Tako sam  prije dvije godine morao učiniti veliku promjenu u svome životu. Morao sam prihvatiti da ne mogu raditi sve stvari vezane za nogomet kao što sam to prije radio. Pomislio sam: "Moram početi raditi više stvari za obitelj. Situacija nije dobra. Ona nije zadovoljna ovim brakom i moram se potruditi kako bi se stvari promijenile."

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.04.2020.

    Koga briga za tamo nekog "nogometaša"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare